MyCashflow-verkkokauppapalvelun käyttöopas

Tämä käyttöohje on tarkoitettu verkkokaupan ylläpitäjille ja muille käyttäjille, jotka työskentelevät MyCashflow'n hallintatyökalun parissa. Käyttöohjeen on tarkoitus opettaa käyttämään MyCashflow'n ydintoimintoja ja laajennuksia mahdollisimman sujuvasti.

Perusteellinen perehtyminen tähän oppaaseen parantaa tuottavuutta ja auttaa sisäistämään MyCashflow'n hallintatyökalun toiminnot nopeammin. Voit esimerkiksi lukea opasta samalla kun työskentelet hallintatyökalun parissa, jolloin pääset soveltamaan oppaan tietoa suoraan käytäntöön.

Huomautusten selitteet

Tässä oppaassa käytetään visuaalisesti tekstistä eroavia huomautuksia, joiden merkitykset on selitetty alla:

Icon

Tässä annetaan hyödyllistä lisätietoa käsiteltävään aiheeseen liittyen. Näiden huomautusten tarkoituksena on lisätä MyCashflow-ohjelmistoon ja verkkokaupankäyntiin liittyvää tietoasi tai osaamistasi.

Icon

Tässä on tärkeää tietoa, jonka tarkoitus on estää virheitä tai kertoa mahdollisista rajoituksista/ennakkovaatimuksista käsiteltävään aiheeseen liittyen.

Icon

Tässä annetaan vinkkejä, joiden avulla voit tehostaa omaa työskentelyäsi tai parantaa verkkokauppasi suorituskykyä ja muita ominaisuuksia.

Icon

Tämän ilmoituksen sisällössä kerrotaan potentiaalisesta vaaratilanteesta. Jos jätät tämän tiedon huomiotta, seurauksena voi olla tahaton tietojen/sisällön menettäminen tai muu merkittävä tai peruuttamaton vahinko.

Sisältö