Flashnode

Flashnode on kuukausimaksullinen, pilvipohjainen integraatiopalvelu. Palvelun avulla voit yhdistää yrityksesi käyttämät ohjelmistot toisiinsa ja automatisoida niiden välisen tiedonsiirron.

Voit yhdistää MyCashflow-verkkokauppasi esimerkiksi kirjanpito-, varastointi- tai tavarantoimittajasi järjestelmään ja automatisoida esimerkiksi tilaus- ja tuotetietojen viennit verkkokaupastasi kirjanpitoon. Ohjelmistojen väliset automatisoidut tiedonsiirrot vähentävät manuaalista työtä ja inhimillisiä virheitä, ja säästät aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.

Katso palvelun kustannukset Flashnoden-kotisivuilta.

Asennus ja käyttöönotto

Icon

Lue myös laajennuksien yleiset asennus- ja käyttöönotto-ohjeet.

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Icon

Kun käytät tätä laajennusta, varmista että kaikilla tuotteilla ja tuotevariaatioilla on yksilölliset tuotenumerot.

Duplikaatit tuotenumerot aiheuttavat varmasti ongelmia tiedonsiirroissa järjestelmien välillä.

Kun olet ottanut Flashnode-laajennuksen käyttöön, näet laajennuksen asetuksissa verkkokauppasi Flashnode-rajapintatiedot.

Käyttöönoton jälkeen sinun on täytettävä laajennuksen asetuksiin Flashnode-sopimuksesi tiedot.

  • Jos olet jo Flashnoden asiakas, valitse lomakkeen alussa vaihtoehto Olen jo Flashnoden asiakas, ja täytä tietosi lomakkeelle.
  • Jos et ole vielä Flashnoden asiakas, valitse lomakkeen alussa vaihtoehto Olen kiinnostunut Flashnoden palvelusta ja täytä lomakkeelle kaikki vaaditut tiedot.

    • Mainitse Lisätietoja-kentässä, mitä ohjelmistoja käytät ja haluaisit integroida MyCashflow-verkkokauppaasi.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, paina Lähetä Flashnodelle -painiketta. Jos et ollut vielä Flashnoden asiakas, yhteydenottosi käsitellään, ja sinuun ollaan yhteydessä Flashnodelta.