Alennuskupongit monipuolistuivat ja muuttuvat vakio-ominaisuudeksi

Uudessa MyCashflowssa alennuskoodit ovat muuttaneet Tilaukset -osion alle sekä monipuolistuneet eniten toivotuin ominaisuuksin. Alennuskupongit ovat vakio-ominaisuus kaikissa MyCashflow-kaupoissa Voit rajata voimassaoloajan alennuskupongille Alennuksen pystyy kohdistamaan pelkästään toimituskuluihin Koodin tulee olla uniikki eli koodia luodessa tarkastetaan ettei koodi ole jo olemassa alennuskuponkina tai kampanjakoodina Alennuskuponkeja voi myös poistaa, jolloin vanhentuneet, käyttämättä jääneet koodit voi poistaa hallinnasta….

Uudessa MyCashflowssa alennuskoodit ovat muuttaneet Tilaukset -osion alle sekä monipuolistuneet eniten toivotuin ominaisuuksin.

  • Alennuskupongit ovat vakio-ominaisuus kaikissa MyCashflow-kaupoissa
  • Voit rajata voimassaoloajan alennuskupongille
  • Alennuksen pystyy kohdistamaan pelkästään toimituskuluihin
  • Koodin tulee olla uniikki eli koodia luodessa tarkastetaan ettei koodi ole jo olemassa alennuskuponkina tai kampanjakoodina
  • Alennuskuponkeja voi myös poistaa, jolloin vanhentuneet, käyttämättä jääneet koodit voi poistaa hallinnasta.

MyCashflown uudistus tuo mukanaan myös mahdollisuuden lisätä alennuskuponkien syöttämiskenttä verkkokaupan mille tahansa sivulle. Katso {CampaignCode}.

Muistathan myös, että uudistunut kampanjatyökalu sisältää kampanjakoodi -osion, jota kannattaa käyttää kampanja-alennusten antamiseen.

Alennuskupongit -ominaisuutta kannattaa käyttää kerta-alennuksiin (esim. hyvityksiin), lahjakortteihin tai kiinteäsummaisiin alennuskampanjoihin (esim. uutiskirjeen tilaajalle 5 euron alennus).