Uudistukset oletusteemassa

Oletusteeman uudistuksia ovat: Tyylejä päivitetty. Sama selkeys pidetty, mutta ulkoasuun on lisätty pehmeyttä ja CSS3 karkkia. Uusi teema tukee yhden sivun kassaa, perinteistä monivaiheista kassaa yhdellä sivupohjalla (checkout.html) tai monivaiheista kassaa jossa jokaisella vaiheella on oma sivupohjansa Oletusteema on nyt monikielinen, joten se sopii suoraan kaikkien kieliversioiden teemaksi Tuotekuvien selailu on uudistettu Tuotteiden lisäämistä tuotelistoista…

Oletusteeman uudistuksia ovat:

  • Tyylejä päivitetty. Sama selkeys pidetty, mutta ulkoasuun on lisätty pehmeyttä ja CSS3 karkkia.
  • Uusi teema tukee yhden sivun kassaa, perinteistä monivaiheista kassaa yhdellä sivupohjalla (checkout.html) tai monivaiheista kassaa jossa jokaisella vaiheella on oma sivupohjansa
  • Oletusteema on nyt monikielinen, joten se sopii suoraan kaikkien kieliversioiden teemaksi
  • Tuotekuvien selailu on uudistettu
  • Tuotteiden lisäämistä tuotelistoista suoraan ostoskoriin on paranneltu
  • Tuotemerkkisivuilta löytyy navigointi, jolla voidaan rajata tuotemerkin tuotteita tuoteryhmän pohjalta
  • Sähköpostipohjat on päivitetty
  • Kuitti ja muut dokumenttipohjat on päivitetty

Jos sinulla on käytössä oletusteeman päälle rakennettu teema, niin uusien muutosten kopiointia helpottaa ratkaisumme siirtää oletusteema jakeluun Githubiin. Löydät sieltä oletusteeman versiohistorian ja näet muutokset eri tiedostoissa.

MyCashflown päivityksen yhteydessä on teeman tiedostoihin lisätty theme.xml, josta määritetään kyseisen teeman oletuskassan tyyppi (1-sivuinen vai monisivuinen). Kassan tyyppiä voi vaihtaa tämän jälkeen myös version asetuksista MyCashflown hallintapaneelista. (Päivitetty 24.9.2012)

Päivitettyyn oletusteemaan voit tutustua osoitteessa http://oletus.demo.mycashflow.fi/

HUOM! {Products} tagi sekä sivutukseen liittyvät tagit ovat vielä hieman keskeneräisiä ja oletusteema voi muuttua niiltä osin. Käy tarkistamassa päivityksiä Githubista aika ajoin, jos otat teeman käyttöön nyt.