Käyttäjien hallinta uudessa MyCashflowssa

Käyttäjien hallinta ei merkittävästi eroa aikaisemmasta versiosta. Päivityksen myötä käyttöliittymän logiikka on yhtenäisempi muiden käyttöliittymien kanssa. Muut käyttäjien hallintaa koskevat päivitykset liittyvät pääasiassa tietoturvan ja vakauden parannuksiin. Käyttäjänimen täytyy olla sähköpostiosoite Jos verkkokaupassasi on käyttäjiä, joiden käyttäjänimet eivät ole sähköpostiosoitteita, saat virheilmoituksen kun seuraavan kerran muokkaat käyttäjän tietoja. Ongelma poistuu, kun vaihdat käyttäjänimeksi käyttäjän sähköpostiosoitteen….

Käyttäjien hallinta ei merkittävästi eroa aikaisemmasta versiosta. Päivityksen myötä käyttöliittymän logiikka on yhtenäisempi muiden käyttöliittymien kanssa. Muut käyttäjien hallintaa koskevat päivitykset liittyvät pääasiassa tietoturvan ja vakauden parannuksiin.

Käyttäjänimen täytyy olla sähköpostiosoite
Jos verkkokaupassasi on käyttäjiä, joiden käyttäjänimet eivät ole sähköpostiosoitteita, saat virheilmoituksen kun seuraavan kerran muokkaat käyttäjän tietoja. Ongelma poistuu, kun vaihdat käyttäjänimeksi käyttäjän sähköpostiosoitteen.

Parempi käyttökokemus englanniksi
Englanninkielisten asiakkaiden käyttökokemusta parannettu huomattavasti. MyCashflow hallintatyökalu on täysin englanniksi, kun viimeisetkin nurkissa pyörineet tekstit on käännetty. Asiakastukemme auttaa kaikissa ongelmissa myös englanniksi. Englanninkielisiltä sivuilta löytyvät Verkkokauppiaan User manual ja ulkoasun suunnittelijan Guidebook for designers päivittyy uuden version mukaiseksi kesän ja syksyn aikana.