B2B verkkokaupan uudet mahdollisuudet

Uusi MyCashflow päivitys tuo mukanaan joukon ominaisuuksia, jotka tekevät yritysten välisen B2B-verkkokaupan rakentamisesta ja ylläpidosta helpompaa. Alle on koottu B2B-verkkokauppaan vaikuttavat ominaisuudet: Version rajoittaminen B2B-versioksi Helpoin tapa luoda verkkokaupan rinnalle erillinen versio tukkuasiakkaille tai jälleenmyyjille on perustaa erillinen B2B-versio, joka toimii esimerkiksi osoitteessa tukkukauppa.yritys.fi. Kun perustat tukkukaupan omana versiona, saat paljon vapauksia verkkokaupan sisältöjen räätälöintiin…

Uusi MyCashflow päivitys tuo mukanaan joukon ominaisuuksia, jotka tekevät yritysten välisen B2B-verkkokaupan rakentamisesta ja ylläpidosta helpompaa. Alle on koottu B2B-verkkokauppaan vaikuttavat ominaisuudet:

Version rajoittaminen B2B-versioksi

Helpoin tapa luoda verkkokaupan rinnalle erillinen versio tukkuasiakkaille tai jälleenmyyjille on perustaa erillinen B2B-versio, joka toimii esimerkiksi osoitteessa tukkukauppa.yritys.fi. Kun perustat tukkukaupan omana versiona, saat paljon vapauksia verkkokaupan sisältöjen räätälöintiin versiokohtaisesti. Pystyt mm. asettaa jokaisen tuotteen, tuoteryhmän, sivun, toimitustavan, maksutavan ja muiden elementtien näkyvyyden siten, että se näkyy vain kuluttajakaupassa, vain tukkukaupassa tai molemmissa.

Jälleenmyyjähakemukset

Kun rajoitat verkkokaupan vain kirjautuneille asiakkaille, joilta myös vaaditaan tietyssä asiakasryhmässä olemista, asiakas näkee kauppaan tullessaan vain kirjautumislomakkeen sekä rekisteröintilomakkeen, jolla voi jättää hakemuksen jälleenmyyjäksi. Saapuneet hakemukset näet hallintatyökalun Asiakkaat-sivun oikeassa laidassa olevan Jälleenmyyjähakemukset -linkin kautta. Voit asettaa asiakkaalle sopivat asiakasryhmät samalla, kun hyväksyt hakemuksen.

Asiakasryhmät

Asiakasryhmien avulla voit muokata verkkokaupan näkymää vain tietyille asiakkaille. Huomaa, että asiakasryhmä- ja versiokohtaiset näkyvyydet ovat osittain päällekäisiä. Versiokohtaisilla näkyvyyksillä voit määritellä kaikille sisällöille näkyvyyden, mutta asiakasryhmäkohtaiset näkyvyydet on saatavilla vain toimitus- ja maksutavoille. Tämä on kätevä silloin, kun et halua luoda useita versioita, mutta haluat tarjota jälleenmyyjille erilliset maksu- tai toimitusehdot. Se onnistuu asettamalla esim. lasku-maksutavalle vaadituksi asiakasryhmäksi Jälleenmyyjät, jolloin
asiakkaat jotka eivät kuulu tuohon ryhmään eivät näe maksutapaa kassalla.

Asiakasryhmäkohtaiset hinnat

Kampanjat -työkalulla voit luoda asiakasryhmäkohtaisia hintoja. Luo kampanja normaalisti ja aseta sen ehdoksi halutut asiakasryhmät. Tällöin tarjoushinnat näkyvät vain silloin kun ryhmään kuuluva asiakas on kirjautunut sisään.

Tilausten luominen hallintatyökalussa

Voit luoda hallintatyökalussa tilauksia asiakkaille ja näin vastaanottaa helposti esimerkiksi puhelintilauksia.

Katso kuinka helppoa B2B-verkkokaupan perustaminen on!

Tällä videolla käydään läpi B2B-verkkokaupan perustamiseen liittyvät toimenpiteet:


Päivityksen aikataulusta

Päivitys toteutetaan vaiheittain vuoden 2012 aikana ja tavoitteena on päivittää kaikki verkkokaupat uuteen versioon vuoden loppuun mennessä. Huhti- ja toukokuun aikana uusi versio päivitettiin valikoiduille beta-asiakkaille ja siitä eteenpäin verkkokauppoja otetaan mukaan kiihtyvällä tahdilla. Meille on aina tärkeämpää julkaista hyvälaatuinen ja vakaa palvelu mieluummin kuin julkaista jotain nopeasti, joten arvio aikataulusta on todellakin tämän hetkinen arvio eikä kiveen kirjoitettu.

Haluatko mukaan mahdollisimman pian?

Otamme kevään aikana kiihtyvällä tahdilla mukaan verkkokauppoja mukaan uuden version jakeluun. Jos haluat mukaan, niin ota meihin yhteyttä ja sovitaan aikataulusta.