MyCashflow ja Estime yhteistyöhön

Kumppaniverkostomme laajenee raudanlujalla osaamisella. Uusi verkkomarkkinoinnin yhteistyökumppanimme Estime Oy toteuttaa tehokkaat ja mitattavat Google-mainoskampanjat. Estime on Suomen johtavia verkkomarkkinoinnin asiantuntijayrityksiä ja siksi luonnollinen valinta kumppaniksemme. Estime on AdWords Qualified Company ja Googlen virallinen kumppani, Analytics Authorized Consultant. Google tutkimusprojekti verkkokaupalle Estime tarjoaa MyCashflow verkkokauppiaille Google AdWords mainoskampanjaa. Tiiviisti asiakkaan kanssa toteutettava kampanja tuo heti kävijöitä…

Kumppaniverkostomme laajenee raudanlujalla osaamisella. Uusi verkkomarkkinoinnin yhteistyökumppanimme Estime Oy toteuttaa tehokkaat ja mitattavat Google-mainoskampanjat. Estime on Suomen johtavia verkkomarkkinoinnin asiantuntijayrityksiä ja siksi luonnollinen valinta kumppaniksemme.

Estime on AdWords Qualified Company ja Googlen virallinen kumppani, Analytics Authorized Consultant.

Google tutkimusprojekti verkkokaupalle

Estime tarjoaa MyCashflow verkkokauppiaille Google AdWords mainoskampanjaa. Tiiviisti asiakkaan kanssa toteutettava kampanja tuo heti kävijöitä ja antaa arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä tulevia hakukoneoptimoinnin ja verkkomarkkinoinnin kampanjoita ajatellen. Kampanjan toteuttaa ja ylläpitää Googlen sertifioima konsultti.

Tutkimusprojekti kestää kaksi kuukautta. Sen aikana mainokset näkyvät Googlessa ja verkkokauppa saa heti potentiaalisia asiakkaita. Kampanjaa analysoidaan, ylläpidetään ja optimoidaan viikoittain. Kampanjan lopuksi saat listan tuottavimmista hakusanoista ja tarkan kustannusarvion jatkotoimenpiteistä.

Google tutkimusprojekti sisältää seuraavan kokonaisuuden:

  • kampanjan suunnittelun sekä tavoitteiden määrittelyn yhdessä asiakkaan kanssa
  • hakusanalistojen, mainostekstien sekä kampanjan toteutuksen
  • kampanjan ylläpidon ja optimoinnin
  • raportoinnin ja analysoinnin viikoittain
  • kaksi laajempaa raporttia, jotka käydään läpi asiakkaan kanssa

Lataa tarkempi tarjous hallintatyökalusi sivulta Asetukset » Seuranta.

Todella hyvä fiilis yhteistyöstä

Odotamme yhteistyöltä paljon, koska hakukoneoptimointi, verkkomarkkinointi ja web-analytiikka ovat erittäin keskeisiä asioita nettikaupassa. Ilman niitä ollaan niin sanotusti heikoilla hangilla. Meille hakukoneet ovat aina olleet tärkeitä ja olemme panostaneet paljon hakukoneystävällisyyteen.

MyCashflow on hakukoneystävällisin verkkokauppa
SEO-guru Juha Söderholm

Tulemme tekemään Estimen kanssa monimuotoista yhteistyöstä, joka sisältää mm. meidän oman nettimarkkinoinnin kehittämistä, verkkokauppaprojekteja sekä MyCashflow’n kehittämistä vastaamaan entistä paremmin hakukoneoptimoinnin tarpeisiin.