MyCashflow verkkokauppaohjelma

Viime aikoina olemme saaneet vastata päivittäin kysymykseen ”milloin MyCashflow julkaistaan”. Tähän päivään saakka vastaus on ollut ”sitten, kun olemme tyytyväisiä siihen mitä meillä on”. Se paljon odotettu päivä on tänään, joten tervetuloa avaamaan verkkokauppoja. Mikä on MyCashflow? MyCashflow on verkkokauppaohjelma, jonka avulla myyt helposti netissä. Voit avata oman verkkokauppasi sivuiltamme minuutissa. Sen jälkeen lisää vain…

Viime aikoina olemme saaneet vastata päivittäin kysymykseen ”milloin MyCashflow julkaistaan”. Tähän päivään saakka vastaus on ollut ”sitten, kun olemme tyytyväisiä siihen mitä meillä on”. Se paljon odotettu päivä on tänään, joten tervetuloa avaamaan verkkokauppoja.

Mikä on MyCashflow?

MyCashflow on verkkokauppaohjelma, jonka avulla myyt helposti netissä. Voit avata oman verkkokauppasi sivuiltamme minuutissa. Sen jälkeen lisää vain tuotteesi ja avaa verkkokauppasi kävijöille. MyCashflow sisältää mm. verkkokauppiaan perustyökalut tuotteiden, asiakkaiden ja tilausten hallinnan sekä joustavan Interface-rajapinnan, jonka avulla www-suunnittelija voi muotoilla kaupan ilmeen.

Kenelle MyCashflow on tarkoitettu?

MyCashflow on suunniteltu sekä verkkokauppiaille, jotka haluavat helppokäyttöisen ja selkeän työkalun nettimyyntiin että www-suunnittelijoille, jotka haluavat tehdä laadukkaita verkkokauppoja ilman ohjelmointiosaamista.

Ennen kaikkea MyCashflow on ihmisille, joille helppokäyttöisyys on ominaisuuksien määrää tärkeämpää.

 • jashnu

  Kuuluuko hintoihin myös pankkien välityskulut? Tämä ei käynyt ilmi

 • Ismo

  jashnu: Pankit veloittavat lisäksi oman hinnastonsa mukaiset sopimus- ja käyttökulut. Ne ovat pankista riippuen luokkaa 150e/avaus + 15e/kk + 0,30e/maksutapahtuma.

 • jashnu

  Mielestäni kohta ”Ei yllättäviä kuluja” on hieman harhaanjohtava ja olisikin hyvä mainita nuo pankkien kulut erikseen.

 • Ismo

  jashnu, lisäsin kappaleeseen infon verkkomaksuista. Luonnollisesti verkkokaupan pyörittämisestä tulee kuluja mm. logistiikan, maksupainikkeiden ja mainonnan muodossa, mutta kuukausimaksu on ainoa maksu, jonka me laskutamme.

 • Pek

  Olisi kovinkin mukavaa, jos interface-rajapintaa voisi vielä valottaa ei niin täysin html/css aloittelijalle, mutta ehkäpä kiireiselle; Esimerkkejä perusmuokkauksiin (miten vaihdan taustakuvaa, värejä, fontteja yms.)
  Onko default-teema jostakin imutettavissa katseltavaksi, jota tutkimalla pääsisi syvemmälle sielunelämään eg. löytyykö default template.html, product.html etc. jostain mistä en osannut etsiä…

 • Ismo

  Pek, oletusteema sisältää mainitsemasi html-tiedostot. Se on ladattavista täältä: http://www.mycashflow.fi/interface-johdanto.php (sivun alareunasta)

  Se sopii hyvin pieniin muokkauksiin ja esimerkiksi oman teeman tekemisessä.