Pulse247 Oy myynyt Pakkaustarvikkeita.fi-verkkokaupan

MyCashflow-verkkokauppapalvelua ylläpitävä ja kehittävä Pulse247 Oy on myynyt Pakkaustarvikkeita.fi-verkkokaupan liiketoiminnan kotimaiselle pakkaustarvikkeita valmistavalle Pahula Oy:lle.

”Liiketoimintakaupan myötä voimme keskittyä entistä tiiviimmin ydinosaamiseemme – MyCashflow-verkkokauppapalvelun ja verkkokaupankäynnin kehittämiseen. Pakkaustarvikkeita.fi-verkkokauppa perustettiin alun perin ohjelmistokehityksen tueksi ns. testikaupaksi, mutta verkkokaupan asiakas- ja tilausmäärät ovat kasvaneet vahvasti sen avaamisesta vuodesta 2010 saakka”, valottaa Ismo Ruotsalainen Pulse247 Oy:stä.

”Verkkokaupan kasvava liiketoiminta vaatii enenevissä määrin myös resursseja. Ongelma oli luonnollisesti positiivinen, mutta hallituksen oli arvioitava Pakkaustarvikkeita.fi-verkkokauppaa osana Pulse247 Oy:n liiketoimintakokonaisuutta. Strategiamme mukaisesti päätimme luopua Pakkaustarvikkeita.fi-verkkokaupan liiketoiminnasta ja ohjata vapautuneet resurssit MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston ylläpitoon ja kehitykseen. Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa asemaamme yhtenä johtavista kotimaisista verkkokauppapalveluista. Pakkaustarvikkeita.fi-verkkokaupan liiketoiminnan myynti oli luonteva osa tätä jatkumoa”, Ruotsalainen toteaa.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta voit lukea Pakkaustarvikkeita.fi-verkkokaupan tiedotteesta.