Pulse247 Oy sijalla 13 Deloitten Technology Fast 50 Finland 2014 –kasvuyrityslistalla

MyCashflow-verkkokauppaohjelmistoa ylläpitävä ja kehittävä Pulse247 Oy sijoittui Deloitten Technology Fast 50 Finland 2014 -listan sijalle 13. Kansainvälisellä EMEA-alueen listalla yritys sijoittui sijalle 305. Pulse247 Oy on kasvattanut liikevaihtoaan viimeisen viiden vuoden aikana 549 prosenttia.

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo kymmenettä kertaa Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. MyCashflow-verkkokauppaohjelmistoa ylläpitävä ja kehittävä Pulse247 Oy löytyy 26.11. julkaistun listauksen sijalta 13.

Liikevaihto viidessä vuodessa + 549 %

Listauksessa kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisten viiden vuoden (2009–2013) ajalta. Pulse247 Oy:n liikevaihto on kasvanut kyseisenä aikana 549 prosenttia.

”Toteutamme strategiaa, jossa teemme aktiivisen tuotekehityksen kautta verkkokaupasta jatkuvasti helpompaa ja autamme asiakkaitamme myymään verkossa enemmän. Kasvu talouskasvun vuoksi ei ole koskaan ollut meille kiinnostava tavoite, mutta ajattelemme kannattavan kasvun olevan elinkelpoisen liiketoiminnan ja jatkuvien investointien edellytys. Deloitten mittaamat kasvuluvut yhdessä hyvien kannattavuusraporttien sekä korkean asiakastyytyväisyyden kanssa kertovat siitä, että toimintamme on vakaalla pohjalla ja pystymme jatkossakin tekemään merkittäviä investointeja suomalaisen verkkokaupan kehittämiseksi”, Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen kertoo.

Noteerattiin myös kansainvälisessä vertailussa

Suomen Fast 50 -listaukseen osallistuneet yritykset osallistuvat automaattisesti myös Deloitten Technology Fast 500 EMEA -listaukseen, jossa palkitaan Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan nopeimmin kasvavat teknologiayritykset.

Deloitten Technology Fast 500 EMEA -listalla Pulse247 Oy sijoittui 305. sijalle. Suomesta listalle ylsi yhteensä 24 yritystä.

Lisätietoa Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmasta ja vuoden 2014 listauksen löydät Deloitten lehdistötiedotteesta.

Yrityksen hyvä talous huomioitu aiemminkin

Pulse247 Oy:n taloudellinen suorituskyky on noteerattu myös muissa yhteyksissä. Aiemmin tänä vuonna Pulse247 Oy:lle myönnettiin Kauppalehden menestyjäsertifikaatti 2014. Lisäksi yritys on saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Kerroimme näistä aiemmin blogissamme:


Deloitte on maailman johtavia asiantuntijapalveluorganisaatioita, jonka palveluksessa on noin 200 000 asiantuntijaa yli 150 maassa. Yhtiö tarjoaa tilintarkastukseen, verotukseen, konsultointiin ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita. Deloitten asiakkaina on yli puolet maailman suurimmista yrityksistä sekä lukuisa määrä kansallisia yrityksiä, julkisia organisaatioita ja kansainvälisiä kasvuyrityksiä. Suomessa Deloittella on yli 400 asiantuntijaa, jotka toimivat 4 toimistossa ympäri Suomen. www.deloitte.fi