Perjantai-linkit (7/2009)

Julkaisemme tästä lähtien loppuviikosta linkkejä mielestämme olennaisiin verkkokauppaa koskeviin uutisiin (mikäli niitä on viikon aikana ollut). Verkkomarkkinoinnin break-even-point Missä vaiheessa mainonta sitten kannattaa? Siinä vaiheessa, kun olet ylittänyt oman todellisen ROI-arvosi, break-even-pointin. Kun mainonta kokonaisuudessaan tuottaa sinulle enemmän kuin mitä siihen sijoitat. Break-evenin saavuttamiseen voi kulua aikaa viikko, kuukausi tai kuukausia, riippuen mainonnan muodosta. Esimerkiksi…

Julkaisemme tästä lähtien loppuviikosta linkkejä mielestämme olennaisiin verkkokauppaa koskeviin uutisiin (mikäli niitä on viikon aikana ollut).

Verkkomarkkinoinnin break-even-point

Missä vaiheessa mainonta sitten kannattaa? Siinä vaiheessa, kun olet ylittänyt oman todellisen ROI-arvosi, break-even-pointin. Kun mainonta kokonaisuudessaan tuottaa sinulle enemmän kuin mitä siihen sijoitat. Break-evenin saavuttamiseen voi kulua aikaa viikko, kuukausi tai kuukausia, riippuen mainonnan muodosta. Esimerkiksi AdWords-mainonta nollaantuu yleensä aikaisemmin kuin uutiskirjemainonta, mutta alakohtaisia poikkeuksia on toki.

Taloussanomat: Varo liian aikaista maksamista

Kuluttajavirasto varoittaa: Maksa vasta, kun olet saanut tavaran. Jos myyjä menee konkurssiin ja ostos jää sisään, korvauksen saaminen voi mennä todella vaikeaksi.

Kauppalehti: Nyt ei tarvitse pelätä nettikaupassa

Maksuturvan tarjoaman palvelun ansiosta kuluttajan ei enää tarvitse kantaa etukäteismaksun sisältämää epävarmuutta. Kun tämä epävarmuus poistuu, asiakas uskaltaa ostaa verkossa entistä arvokkaampia tuotteita. Maksuturva laajentaa myös uusien ja vielä tuntemattomien verkkokauppiaiden markkinoita.

ps. MyCashflow on mukana jo Maksuturvan pilottivaiheessa. Kerromme palvelusta tarkemmin ensi viikolla.

Kuluttajaviraston muistilista verkkokauppialle

Verkkokauppa, joka toimii muistilistan mukaan, viestittää samalla asiakkaille toimivansa vastuullisesti. Epävarmoina taloudellisina aikoina asiakkaat eivät halua ottaa ylimääräisiä riskejä, vaan asioivat mieluummin luotettavilta vaikuttavien verkkokauppojen kanssa, toteaa johtaja Anja Peltonen Kuluttajavirastosta.

Tällaista tällä viikolla. Puuttuuko mielestäsi joku tärkeä linkki? Ole hyvä ja lisää se kommentoimalla.