Jäsenetumme Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenille

MyCashflow tarjoaa Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenille jäsenetuna neljän kuukauden maksuttoman kokeilujakson mihin tahansa verkkokauppapakettiin.

Verkossa tapahtuva kaupankäynti on osa lähes kaikkea nykypäivän liiketoimintaa. Monet kaupat toimivat yksinomaan netissä palvellen niin kotimaisia kuin ulkomaisia asiakkaita.

MyCashflow tarjoaa nyt Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenelle vaivattoman ja nykyaikaisen tavan oman verkkokaupan perustamiseen – ja vieläpä tuntuvan jäsenedun kera!

Jäsenetuna neljä kuukautta veloituksetta

MyCashflow on helppokäyttöinen kotimainen verkkokauppapalvelu, joka tarjoaa yrityksille helpon tavan oman verkkokaupan perustamiseen ja verkkoliiketoiminnan aloittamiseen.

MyCashflow sisältää lukemattomia arkea helpottavia ominaisuuksia, kattavan valikoima esiasennettuja palveluita sekä näppärän teemapohjaisen ulkoasuratkaisun – siis kaikkea mitä sujuvaan verkkokaupan pyörittämiseen tarvitaan.

Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenenä käytät mitä tahansa MyCashflow-verkkokauppapakettia veloituksetta 4 kuukauden ajan. Etusi arvo on vähintään 196 €.

Tutustu jäsenyyteen ja liity mukaan

Tutustu Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyyden tarjoamiin palveluihin ja etuihin ja liity mukaan maamme suurimpaan yrittäjäyhteisöön.

Tutustu palveluihin ja liity Suomen Yrittäjien opiskelijajäseneksi