Maksuturva tuo reilun pelin verkkomaksamiseen

Maksuturva on tänä keväänä suomen markkinoille tarjolle tuleva uusi maksutapa, joka lupaa poistaa sekä ostajan että myyjän riskin verkkokaupassa. – Olemme sähköisen kaupankäynnin maksujenvälitykseen erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme verkko-ostamiseen uuden, entistä turvallisemman ja asiakasystävällisemmän maksutavan. Toimimme puolueettomana osapuolena ostajan ja myyjän välillä, toimitusjohtaja Mikael Smeds kertoo Kauppalehden haastattelussa. Palvelu toimii siten, että asiakas tekee tilauksen normaalisti…

Maksuturva on tänä keväänä suomen markkinoille tarjolle tuleva uusi maksutapa, joka lupaa poistaa sekä ostajan että myyjän riskin verkkokaupassa.

– Olemme sähköisen kaupankäynnin maksujenvälitykseen erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme verkko-ostamiseen uuden, entistä turvallisemman ja asiakasystävällisemmän maksutavan. Toimimme puolueettomana osapuolena ostajan ja myyjän välillä, toimitusjohtaja Mikael Smeds kertoo Kauppalehden haastattelussa.

Palvelu toimii siten, että asiakas tekee tilauksen normaalisti verkkokaupassa ja maksaa ostoksensa Maksuturvan asiakastilille käyttäen omaa verkkopankkiaan. Suomen Maksuturva säilyttää rahoja siihen saakka, kunnes asiakas on saanut tuotteet ja todennut niiden vastaavan tilattua. Tämän jälkeen rahat tilitetään verkkokauppiaan tilille. Maksu ja tavara vaihtavat lähes samanaikaisesti omistajaa perinteisen kaupankäynnin tapaan.

Edullinen vaihtoehto verkkokauppiaalle

Verkkokauppiaalle palvelu on edullinen hankkia ja ylläpitää, koska siinä ei ole aloitus- eikä kuukausimaksua. Ainoastaan toteutuneista kaupoista maksetaan parin prosentin komissio.

MyCashflow on ainoa verkkokauppaohjelmisto, jossa on täyden integraation tuki

Palveluun sisältyy myös KauppiasExtranet, jonka kautta voi seurata maksuja ja toimitusten tiloja. MyCashflow verkkokaupparatkaisuun on rakennettu täyden integraation tuki, joka mahdollistaa kaikkien KauppiasExtranetin toimintojen tekemisen suoraan MyCashflow’n hallintatyökalusta.

Tutustu palveluun livenä maaliskuussa

Palveluun voit tutustua tänä viikonloppuna 13.-15.3. GoExpossa osastolla 6m69 sekä 24.3. Tieturin Verkkokauppa 2009 -seminaarissa. Palvelua demotaan MyCashflow verkkokauppaohjelmalla.