Verkkotunnus vaihtoehtoja

Kaikkiin maksullisiin MyCashflow versioihin voi liittää oman verkkotunnuksen. Voit rekisteröidä kauttamme uuden verkkotunnuksen, siirtää muualta varaamasi verkkotunnuksen tai ottaa käyttöön alidomain.yritys.fi tyyppisen osoitteen. Lisätietoa ja käyttöönottolomakkeet löytyvät verkkotunnuksien ohjeista. Internet-osoitteen suhteen teillä on neljä vaihtoehtoa: 1. Voitte linkittää kotisivuiltanne osoitteeseen yritys.mycashflow.fi. 2. Voitte siirtää yritys.fi osoitteen MyCashflow-palveluun ja sijoittaa myös kotisivunne sinne. 3. Voitte ohjata…

Kaikkiin maksullisiin MyCashflow versioihin voi liittää oman verkkotunnuksen. Voit rekisteröidä kauttamme uuden verkkotunnuksen, siirtää muualta varaamasi verkkotunnuksen tai ottaa käyttöön alidomain.yritys.fi tyyppisen osoitteen. Lisätietoa ja käyttöönottolomakkeet löytyvät verkkotunnuksien ohjeista.

Internet-osoitteen suhteen teillä on neljä vaihtoehtoa:

1. Voitte linkittää kotisivuiltanne osoitteeseen yritys.mycashflow.fi.
2. Voitte siirtää yritys.fi osoitteen MyCashflow-palveluun ja sijoittaa myös kotisivunne sinne.
3. Voitte ohjata aliverkkotunnuksen, esimerkiksi kauppa.yritys.fi, palveluumme.
4. Voitte hankkia kauttamme uuden verkkotunnuksen nettikauppaa varten.

Valitettavasti yritys.fi/nettikauppa osoite ei onnistu. Osoitteeseen voi tehdä sivun, joka ohjaa verkkokauppaan, jolloin sitä voi käyttää markkinoinnissa. Hakukoneet eivät kuitenkaan löydä sivuja em. osoitteesta eivätkä osoitteet kuten yritys.fi/nettikauppa/product/10/tuote/ toimi.