MyCashflow ja If yhteistyöhön – tutustu tietoturvavakuutukseen

Verkkokaupan tietoturvavakuutus If

MyCashflow on turvallinen koti verkkokaupallesi. Verkkokaupan tietoturva käsittää kuitenkin paljon muutakin kuin verkkokauppaohjelmiston teknisen turvallisuuden.​​​​​​​​​ Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme turvaa myös muita liiketoimintaan kohdistuvia uhkia vastaan.

MyCashflow-verkkokauppapalvelun tietoturvaan ja siihen liittyviin vastuisiin suhtaudutaan Pulse247 Oy:ssä lähes vainoharhaisella asenteella. Kerromme tietoturvan huomioimisesta MyCashflow’n tuotekehityksessä tarkemmin Verkkokaupan tietoturva -sivullamme, ja olemme myös aiemmin blogissamme jakaneet vinkkejä yrityksen tietoturvan parantamiseen.

Verkkokaupan tietoturva käsittää kuitenkin paljon muutakin kuin ohjelmiston teknisen turvallisuuden, eikä kaikkia riskejä voi poistaa pelkillä teknisillä toimenpiteillä.

Kaikkia tietoturvariskejä ei voi poistaa pelkillä teknisillä toimenpiteillä

”Nykyaikaisen verkkokauppayrityksen osalta ei riitä, että verkkokauppaohjelmisto on asianmukaisesti suojattu vaan verkkokaupan ylläpitoon liittyy usein monia järjestelmiä, työntekijöitä, laitteita ja palveluita, joiden tietoturvan taso on yhtä kuin sen heikoin lenkki. Onkin todennäköisempää, että tietoturvaloukkaus pk-yritykseen tapahtuu esimerkiksi heikosti suojatun sähköpostin kautta kuin murtautumalla suoraan verkkokaupan tai maksamisen järjestelmiin. Sähköpostin kautta hyökkääjä voi löytää jopa tunnuksia, jotka avaavat pääsyn yrityksen järjestelmiin”, tuotepäällikkö Tapio Valtonen If Vahinkovakuutusyhtiöstä valottaa.

Yhteistyökumppanimme Ifin kanssa tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuutta vakuuttaa tietoverkkorikoksiin liittyviä riskejä ja turvaamaan liiketoiminnan jatkumisen myös silloin, jos yritykseen kohdistuu esimerkiksi hakkerointi, virus, haittaohjelma tai palvelunestohyökkäys.

If Tietoturvavakuutus

If Tietoturvavakuutus korvaa tietoverkkorikoksesta aiheutuneita taloudellisia tappioita esimerkiksi toiminnan keskeytyessä sekä muita kuluja, kuten syiden ja vaikutusten selvittämisen sekä tietojen, tiedostojen ja järjestelmien palauttamisen. Mahdollisissa vahinkotilanteissa apua on tarjolla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Vahinkopalvelu toteutetaan yhdessä Ifin teknisen yhteistyökumppanin kanssa.

”Tietoturvavakuutus ei korvaa huolellisesti tehtyä työtä turvallisuuden kehittämiseksi aivan kuten palovakuutuskaan ei korvaa palohälytintä ja tervettä järkeä vahinkojen estämiseksi. Raskaasti sähköisiin järjestelmiin nojaavia yrityksiä tietoturvavakuutus kuitenkin auttaa palautumaan tietoturva-vahingoista sekä jakamaan riskiä, jolloin koko ongelma ei kaadu pelkästään yrittäjän harteille”, toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen Pulse247 Oy:stä summaa.

MyCashflow’n asiakkaille If tarjoaa 30 prosentin alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta.

Lue lisää If Tietoturvavakuutuksesta ›