Paytrail-maksupalvelu nyt myös ilman kuukausimaksua

Paytrail-maksupalvelu on nyt saatavilla myös ilman kuukausimaksua. Kuukausimaksuton hinnoittelu soveltuu erityisesti pienille ja aloittaville verkkokauppiaille, ja se on saatavilla vain MyCashflow-verkkokauppoihin.

Uudistimme yhteistyömalliamme Paytrail-maksupalvelun kanssa. Uusi kuukausimaksuton hinnoittelumalli soveltuu erityisesti pienille ja aloittaville verkkokauppiaille.

Uusi kuukausimaksuton hinnoittelumalli on saatavilla vain MyCashflow-verkkokauppoihin

Yhteistyö Paytrailin kanssa jatkuu myös teknisellä puolella. Julkaisimme juuri Paytrail-integraatioon maksusivun upotuksen, joka parantaa konversiota suoraviivaistamalla kassan vaiheita. Maksupalveluintegraation kehitykseen panostetaan myös jatkossa aiempaa enemmän.

Uudet sopimukset automaattisesti kuukausimaksuttomia

MyCashflow’n kautta tilatut uudet Paytrail-maksupalvelun käyttöönotot tehdään jatkossa oletuksena uuteen kuukausimaksuttomaan hinnoitteluun.

Kuukausimaksuttoman palvelun hinnat:

  • Pankkimaksut 0,35 €/kpl (Nordea 0,50 €/kpl) + 3 %
  • Visa, MasterCard 0,35 €/kpl + 3 %
  • Paytrail-tili 0,35 €/kpl + 3 %
  • Collectorin lasku- ja osamaksu 0,35 €/kpl + 2%

Aiemmin tehdyt kuukausimaksulliset sopimukset pysyvät luonnollisesti ennallaan. Kuukausimaksullinen hinnoittelukin on edelleen saatavilla kauppiaan niin halutessa. Hinnoittelumallia voi myös halutessaan vaihtaa ilmoittamalla asiasta Paytrailille (myynti@paytrail.com).

Lisätietoja Paytrail-maksupalvelusta ja molempien hinnoittelumallien hinnat löydät palvelun esittelysivulta.