Pulse247 Oy:lle Google Partner ‑sertifikaatti

MyCashflow-verkkokauppapalvelua ylläpitävä ja kehittävä Pulse247 Oy on ansainnut Google Partner -sertifikaatin AdWords Search Ads -palveluntarjoajana.

Google Partner -kumppanuus osoittaa, että yrityksellä on AdWords-asiantuntemusta ja että se on täyttänyt AdWordsin kulutusvaatimukset, kasvattanut omaa ja asiakkaidensa liiketoimintaa sekä pitänyt yllä ja kasvattanut asiakaskuntaansa.

”Sertifikaatti on selkeä osoitus siitä, että vastikään aloittamallemme Google AdWords -hakusanamainontapalvelulle on asiakkaidemme keskuudessa selkeästi kysyntää, ja että toteuttamamme mainonta tuottaa asiakkaillemme lisämyyntiä eli on tuloksellista”, Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen toteaa.

Pulse247 Oy:n Google Partner -tunnus:

 


 

Haluatko että autamme sinunkin verkkokauppaasi kasvattamaan myyntiä Google AdWordsin avulla?

Google AdWords -sertifioitu asiantuntijamme ylläpitää ja kehittää yhä useamman MyCashflow-verkkokaupan hakusanamainontaa – läpinäkyvästi ja joustavasti. Se tarkoittaa, että

  • erittelemme Googlen mediabudjetin asiantuntijamme tekemästä työstä, joten tiedät aina, mistä kulut syntyvät,
  • sovimme toimenpiteistä yhdessä asiakkaan kanssa ja
  • raportoimme tuloksista säännöllisesti.

Pyydä ilmainen alkukartoitus

Kartoitamme sitoumuksetta ja veloituksetta Google AdWords -tilisi nykytilan. Kartoituksen pohjalta saat ehdotuksen hakusanamainontasi tehostamistoimista sekä tarjouksen suunnitelman toteuttamisesta ja tilisi ylläpidosta.

Voit pyytää tarjouksen myös ilman olemassa olevaa AdWords-tiliä, jolloin asiantuntijamme tutustuu verkkokauppaasi ja laatii suunnitelman hakusanamainonnan aloittamisesta kauppasi sisältämien tuotteiden ja tuoteryhmien sekä niille tehdyn avainsanatutkimuksen perusteella.

Tutustu hakusanamainontapalveluun ›