Uudistuksia ohjesivuilla ja asiakaspalvelussa

Uudistimme viime viikon aikana asiakaspalveluamme. Uudistuksen yhteydessä julkaisimme kaksi uutta palvelua, MyCashflow wikin ja keskustelupalstat, sekä otimme käyttöön uuden asiakaspalveluohjelmiston. MyCashflow wiki MyCashflow wiki sisältää MyCashflow’n käyttöohjeet sekä Interface rajapinnan dokumentaatiot. Wikin sisältö on suunnattu sekä verkkokauppiaalle että ulkoasun suunnittelijalle. Erityisesti Interface-dokumentaatio on ottanut suuren harppauksen eteenpäin ja palvelee ulkoasun suunnittelijaa paremmin kuin aikaisempi dokumentaatio….

Uudistimme viime viikon aikana asiakaspalveluamme. Uudistuksen yhteydessä julkaisimme kaksi uutta palvelua, MyCashflow wikin ja keskustelupalstat, sekä otimme käyttöön uuden asiakaspalveluohjelmiston.

MyCashflow wiki

MyCashflow wiki sisältää MyCashflow’n käyttöohjeet sekä Interface rajapinnan dokumentaatiot. Wikin sisältö on suunnattu sekä verkkokauppiaalle että ulkoasun suunnittelijalle. Erityisesti Interface-dokumentaatio on ottanut suuren harppauksen eteenpäin ja palvelee ulkoasun suunnittelijaa paremmin kuin aikaisempi dokumentaatio.

Wikin kaikkia sivuja on myös mahdollista kommentoida, joten jos sinulla on kysyttävää tai lisättävää wiki-sivusta, niin jätä vain kommentti ja me parannamme dokumentaatiota sen mukaan.

Keskustelupalstat

Keskustelupalstoilla voit keskustella MyCashflow’sta ja verkkokaupan pyörittämisestä muiden kauppiaiden ja MyCashflow tiimin kanssa. Keskustelupalstat on jaettu seuraaviin aihealueisiin.

Tervetuloa keskustelemaan!

Uusi asiakaspalveluohjelmisto

Aikaisempi sähköpostitse toiminut asiakaspalvelu on siirretty uuteen ohjelmistoon. Asiakas- ja viestimäärien kasvaessa sähköpostin rajoitukset tulevat vastaan, kun asiakaspalvelupyyntöjä täytyy priorisoida, ohjata oikeille vastuuhenkilöille ja käsitellä tietyn ajan kuluessa. Uusi ohjelmisto sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla pidämme huolen, että pyynnöt käsitellään tärkeysjärjestyksessä ja mahdollisimman nopeasti.

Asiakaspalvelumme toimii jatkossakin info@mycashflow.fi osoitteessa ja voit jättää asiakaspalvelupyynnön myös uudistetulla yhteydenottosivulla.