RunToShop lisää verkkokaupan myyntiä suosittelun avulla

Suosittelulla on iso rooli verkkokaupan valinnassa. Olemme aloittaneet yhteistyön RunToShopin kanssa. RunToShop on ostamista helpottava palvelu, jonka ytimenä on suosittelu. Asiakkaat saavat tuotteita tai palveluita jo ostaneilta kanssaihmisiltä suosituksia, joiden perusteella he voivat päättää, mihin rahansa käytättävät. Tuotteiden lisäksi Runissa suositellaan myös ostopaikkoja, joista voit odottaa parasta mahdollista palvelua kaikissa ostamisen vaiheissa. Palveluun suosituksia kirjoittavat jakavat…

Suosittelulla on iso rooli verkkokaupan valinnassa.

Olemme aloittaneet yhteistyön RunToShopin kanssa. RunToShop on ostamista helpottava palvelu, jonka ytimenä on suosittelu. Asiakkaat saavat tuotteita tai palveluita jo ostaneilta kanssaihmisiltä suosituksia, joiden perusteella he voivat päättää, mihin rahansa käytättävät. Tuotteiden lisäksi Runissa suositellaan myös ostopaikkoja, joista voit odottaa parasta mahdollista palvelua kaikissa ostamisen vaiheissa. Palveluun suosituksia kirjoittavat jakavat omat hyvät kokemuksensa

Suosittelun merkitys

Tutkimusten mukaan luotettavuudella ja suosittelulla on ratkaiseva rooli verkkokaupan valinnassa. Internet-ostoksille eksytään yhä useammin ystävän tai toisen kuluttajan suosituksesta. Keskimäärin kuluttajat käyvät lukemassa 4 mielipidettä verkosta ennen ostopäätöksen tekemistä. Suosittelun merkitys korostuu etenkin ensikäynnillä uudessa verkkokaupassa tai uuden tuotteen tai palvelun ostamisessa.

Asiakkaat voivat RunToShopin avulla olla suoraan yhteydessä suosittelijoihin ja kysyä juuri niitä asioita, joita he haluavat tuotteesta tai palvelusta tietää. Sopiiko tämä lapsille? Onko vaatteiden koko reilu vai tiukka? Asiakkaat saavat vastauksia kysymyksiin, joita verkkokaupan tuotetiedoista ei välttämättä löydy. 

Kasvua taantumassakin

Verkkokaupan kasvua ei taantuma häiritse. Ihmiset ostavat yhä enenevissä määrin tuotteita verkosta. Suomalaisten verkkokauppojen on kuitenkin herättävä taistelemaan asiakkaista. 

Tietyt asiat, kuten esim. luotettavat maksutavat, hyvät toimitustavat ja kattavat tuote-esittelyt ovat jo perusjuttuja. Ne ovat arkipäivää joihin yhä useampi kuluttaja on tottunut, eikä niiden avulla tehdä eroa muihin verkkokauppoihin. Toki myös näistä perusasioista on pidettävä huolta, jotta mainetta saavutetaan ja sitä kyetään ylläpitämään, mutta pärjääminen tulevaisuudessa vaatii enemmän. Uudet asiakkaat eivät ole tietoisia kauppasi luotettavuudesta, joten anna vanhojen asiakkaidesi kertoa siitä heille.

Liitä RunToShop suosittelu verkkokauppaasi.  Asiakkaasi voivat suositella tuotteitasi, sekä palveluasi ja suositukset leviävät sosiaalisiin medioihin, hakukoneisiin ja sitä kautta kaikkialle verkkoon.

  • Vähän jäi epäselväksi, että miten tuo RunToShop-suosittelu lisätään omaan verkkokauppaan, kun ei linkkiä ollut ohjeisiin. Tästä lienee kuitenkin kyse: http://www.runtoshop.fi/ ?

  • Ismo

    Hei, kiitos kommentistasi.

    RunToShop liitetään MyCashflow-verkkokauppaan yksinkertaisesti Interface-tagilla tai jos haluaa, niin upottamalla RunToShopin javascript-pätkä verkkokaupan sivupohjiin.

    Varsinaiset ohjeet ovat vielä työnalla. Niiden julkaisuun saakka kannattaa kysellä apua asiakaspalvelun kautta.