MyCashflow yhteistyöhön Snoobin kanssa

Verkkokauppaan erikoistunut Pulse 247 Oy ja SnooBI Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla Pulse 247 Oy:n verkkokauppaohjelmisto MyCashflow integroitui Snoobi kävijäseurantaan. MyCashflow on helppokäyttöinen ja moderni verkkokauppaohjelmisto, jonka avulla verkkokaupan perustaminen ja ylläpito on vaivatonta. Täysin ylläpidetty palvelu sisältää nykyaikaisen verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet. MyCashflown asiakkaat voivat kirjautua verkkokaupan taustahallinnasta Snoobi-palveluun, jolloin esimerkiksi markkinointipanostusten tuottoa päästään helposti…

Verkkokauppaan erikoistunut Pulse 247 Oy ja SnooBI Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla Pulse 247 Oy:n verkkokauppaohjelmisto MyCashflow integroitui Snoobi kävijäseurantaan.

MyCashflow on helppokäyttöinen ja moderni verkkokauppaohjelmisto, jonka avulla verkkokaupan perustaminen ja ylläpito on vaivatonta. Täysin ylläpidetty palvelu sisältää nykyaikaisen verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet.

MyCashflown asiakkaat voivat kirjautua verkkokaupan taustahallinnasta Snoobi-palveluun, jolloin esimerkiksi markkinointipanostusten tuottoa päästään helposti seuraamaan.

Kävijäseuranta ja sen hyödyntäminen ovat keskeisessä osassa verkkokaupan menestyksen mittaamisessa. Sen merkitys korostuu kilpailun kiristyessä. Snoobin tuominen osaksi MyCashflow-palvelua tekee verkkokaupan pyörittämisestä entistä helpompaa, kommentoi Ismo Ruotsalainen yhteistyösopimusta.

Snoobi on markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin suunniteltu Internet sivujen seurantajärjestelmä, jonka avulla saadaan tarvittava tieto verkkoliiketoiminnan ja Internet palveluiden kehittämiseen.

MyCashflow edustaa SnooBI:n partneriverkostossa alati kasvavaa osaa yrityksiä, jotka ovat todenneet web- analytiikan merkityksen menestyksellisen verkkoliiketoiminnan työkaluna. Integraatio MyCashflow- palveluun tekee analytiikan käyttöönoton ja hyödyntämisen todella helpoksi asiakkaille, kertoo toimitusjohtaja Jukka Ropponen SnooBI Oy:stä.

Lisätietoja:

Pulse 247 Oy on kajaanilainen verkkokauppaan erikoistunut yritys, jonka päätuote on MyCashflow-verkkokauppaohjelmisto.

Ismo Ruotsalainen
Pulse247 Oy
ismo [at] pulse247.info
www.mycashflow.fi

SnooBI Oy on sähköistä liiketoimintaa tukeva tietotekniikan palvelutalo. Sen arvioitu liikevaihto vuonna 2008 on 2,7 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 30 henkeä. SnooBI:n asiakaskunnan muodostavat n 2800 aktiivisessa seurannassa olevaa sivustoa / verkkopalvelua.

Jukka Ropponen
Toimitusjohtaja
SnooBI Oy
Tel: +358 (0)400 423 910
jukka.ropponen [at] snoobi.com
www.snoobi.com