Tuki Matkahuollon Lähellä-paketille

MyCashflow verkkokauppaan on nyt saatavilla Matkahuollon Lähellä-paketti. Matkahuolto tarjoaa erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon verkkokaupalle, jonka toiminta edellyttää tavaran toimittamista kuluttajille ympäri maan. Koko maan kattava palveluverkosto on toiminnan tukipilari, mutta sen lisäksi Matkahuolto kykenee tehostamaan liiketoimintaasi monella tavalla. Koko maan kattavaavaan tiheään verkostoon kuuluu suomessa yli 1200 noutopistettä, joita ovat Matkahuollon palvelupisteet ja Suomen Lähikauppa Oy:n…

MyCashflow verkkokauppaan on nyt saatavilla Matkahuollon Lähellä-paketti.

Matkahuolto tarjoaa erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon verkkokaupalle, jonka toiminta edellyttää tavaran toimittamista kuluttajille ympäri maan. Koko maan kattava palveluverkosto on toiminnan tukipilari, mutta sen lisäksi Matkahuolto kykenee tehostamaan liiketoimintaasi monella tavalla.

Koko maan kattavaavaan tiheään verkostoon kuuluu suomessa yli 1200 noutopistettä, joita ovat Matkahuollon palvelupisteet ja Suomen Lähikauppa Oy:n myymälät, kuten Siwat ja Valintatalot.

Nopeiden toimitusten vuoksi voit tarjota asiakkaillesi lyhyempiä toimitusaikoja, kun paketit ovat perillä jopa samana päivänä. Asiakas voi myös noutaa paketin jopa iltaisin tai viikonloppuisin, mikäli noutopaikaksi on valittu Suomen Lähikauppa Oy:n vähittäiskauppa.

Pakettiesi lähetystoiminta tehostuu ja helpottuu, kun voit tulostaa osoitekortit hallintatyökalusta. MyCashflow verkkokauppa myös lähettää seurantakoodin automaattisesti asiakkaalle ja voit seurata lähetystä poistumatta hallintatyökalusta.

Lue lisää verkkokauppiaan eduista ja tilaa palvelu