Automaattiset päivitykset: Nettiluotto, Bussiennakko, tiedostojen hallinta…

Maanantaina MyCashflow päivittyi uuteen versioon, jossa tuli mukana pari uutta maksutapaa, päivitetty tiedostonhallinta ja muita korjauksia. Uudet maksutavat: Nettiluotto ja Matkahuollon bussiennakko Nordea Rahoituksen Nettiluotto mahdollistaa asiakkaalle tilauksen maksamisen osissa. Asiakkaalle myönnetään tilauksen yhteydessä 200-10 000 euron luotto, jolla ostokset maksetaan. Nordea Rahoitus tilittää summan täysimääräisenä kauppiaalle ja asiakas maksaa ostoksen osissa Nordea Rahoitukselle. Nettiluottoa…

Maanantaina MyCashflow päivittyi uuteen versioon, jossa tuli mukana pari uutta maksutapaa, päivitetty tiedostonhallinta ja muita korjauksia.

Uudet maksutavat: Nettiluotto ja Matkahuollon bussiennakko

Nordea Rahoituksen Nettiluotto mahdollistaa asiakkaalle tilauksen maksamisen osissa. Asiakkaalle myönnetään tilauksen yhteydessä 200-10 000 euron luotto, jolla ostokset maksetaan. Nordea Rahoitus tilittää summan täysimääräisenä kauppiaalle ja asiakas maksaa ostoksen osissa Nordea Rahoitukselle. Nettiluottoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Matkahuollon Bussiennakko on Postiennakkoa vastaava lisäpalvelu, kun tilaukset toimitetaan Matkahuollon kautta.

Paransimme myös toimitustapojen ja maksutapojen yhteispeliä. Nyt voit määritellä toimitustavalle käytössä olevat maksutavat. Ominaisuus on hyödyllinen, kun haluat rajata osan maksutavoista pois – esimerkiksi Postiennakko ei voi olla käytössä, jos asiakas haluaa noutaa tuotteen. Oletuksena kaikki maksutavat ovat käytössä.

Tiedostojen hallinnan päivitys

Uudistettu tiedostojen hallinta mahdollistaa useiden tiedostojen lähettämisen kerralla. Ja mikä tärkeintä, uudistuksen myötä pääsimme eroon bugista, joka lukitsi tiedoston muokkaukselta aina tiedoston lähetyksen yhteydessä.

Monia pienempia bugikorjauksia

Korjasimme päivitykseen myös monia pienempiä ja suurempia bugeja, joista lähes kaikki sai alkunsa asiakaspalautteista. Nöyrin kiitos kaikille asiakaspalautetta lähettäneille. Otamme kaiken palautteen ilolla vastaan ja huomiomme ne päivityksiä tehdessä.