MyCashflow uudistuu. Isosti.

Parin vuoden aikana olemme saaneet uskomattoman paljon kultaakin kalliimpia sähköposteja. Kiitoksia, toiveita, haukkuja, ideoita… Kaikenlaista palautetta, jonka pohjalta ymmärrämme tämän päivän verkkokauppiaan tarpeita entistä paremmin. Tämän kaiken palautteen pohjalta olemme tehneet suurimman ohjelmistopäivityksen MyCashflow’n historian aikana. Uusi MyCashflow soveltuu kansainväliseen verkkokauppaan ja useampien tuotteiden myyntiin. Vanhat hyvät ominaisuudet ovat saaneet aimo annoksen rakkautta ja päivittäiset…

Parin vuoden aikana olemme saaneet uskomattoman paljon kultaakin kalliimpia sähköposteja. Kiitoksia, toiveita, haukkuja, ideoita… Kaikenlaista palautetta, jonka pohjalta ymmärrämme tämän päivän verkkokauppiaan tarpeita entistä paremmin. Tämän kaiken palautteen pohjalta olemme tehneet suurimman ohjelmistopäivityksen MyCashflow’n historian aikana.

Uusi MyCashflow soveltuu kansainväliseen verkkokauppaan ja useampien tuotteiden myyntiin. Vanhat hyvät ominaisuudet ovat saaneet aimo annoksen rakkautta ja päivittäiset rutiinit ovat entistä helpompia ja nopeampia.

Useat kymmenet asiakkaamme ovat jo ottaneet uudistuksen beta-version käyttöön viime vuoden puolella ja lähiviikkoina kaikki asiakkaamme pääsevät nauttimaan kehitystyön tuloksista.

Uudistus sisältää kymmeniä uusia ominaisuuksia ja satoja korjauksia ja parannuksia niin käyttöliittymään kuin ”pellin allekin”. Kerromme myös uusista ominaisuuksista blogissamme seuraavien viikkojen aikana. Jos et vielä ole tilannut blogimme syötettä, niin tee se nyt!

P.S. Jos haluat varaslähdön uusiin ominaisuuksiin, niin voit pyytää päivitystä asiakaspalvelusta. Muista ilmoittaa viestissäsi verkkokauppasi osoite.

  • Hei!

    Milloin nuo verkkokaupan uudet ominaisuuden ovat saatavilla? Itseäni kiinnostaisi nimenomaan tuo tuotteiden räätälöinti ja euromääräisesti asetettavat ilmaiset toimituskulut. Mahdollisesti ristiinmyyntikin saattaisi kiinnostaa…

    Ystävällisin terveisin, Merja Hellman / Helmeriina

  • Ismo

    Moi

    Suurin osa asiakkaistamme on jo päivitetty käyttämään uutta versiota. Jos toiminnot eivät vielä ole sinulla käytössä, niin pyydä päivitys asiakaspalvelusta.