Uudet ominaisuudet: maksutavat

MyCashflow’n uudistuksen yhteydessä maksutapojen käyttöliittymä päivittyy ja pääset muokkaamaan maksutapoja yksityiskohtaisemmin. Nimien ja tekstien muokkaaminen Aikaisemmassa versiossa maksutapojen nimet, kuvaukset ja maksuohjeet olivat annettuja eikä verkkokauppias päässyt muokkaamaan niitä itse. Uudistus tuo nämä tekstit kauppiaan muokattavaksi ja voit myös määritellä niiden näkyvyyden kieliversiokohtaisesti. Logot näkyviin kassalle Maksulogojen lisääminen on nyt helppoa, kun voit päivittää logon…

MyCashflow’n uudistuksen yhteydessä maksutapojen käyttöliittymä päivittyy ja pääset muokkaamaan maksutapoja yksityiskohtaisemmin.

Nimien ja tekstien muokkaaminen

Aikaisemmassa versiossa maksutapojen nimet, kuvaukset ja maksuohjeet olivat annettuja eikä verkkokauppias päässyt muokkaamaan niitä itse. Uudistus tuo nämä tekstit kauppiaan muokattavaksi ja voit myös määritellä niiden näkyvyyden kieliversiokohtaisesti.

Logot näkyviin kassalle

Maksulogojen lisääminen on nyt helppoa, kun voit päivittää logon suoraan hallintatyökalun kautta.

Järjestely

Uusi käyttöliittymä mahdollistaa myös maksutapojen järjestelyn hiirellä raahaamalla. Voit nostaa ylimmäksi maksutavan, jota toivot asiakkaiden suosivan – tutkimusten mukaan suurin osa asiakkaista valitsee sen maksutavan, joka on ensimmäisenä vaihtoehtona.