Uudet ominaisuudet: Kansainvälisyys

MyCashflow uudistuksen merkittävin ominaisuus on tuki kansainväliselle verkkokaupalle. Se laajentaa sekä meidän että asiakkaidemme markkinoita huomattavasti. Versiot Versioiden avulla voit tehdä verkkokaupasta muunnelmia. Muunnelma voi olla eri kielinen versio verkkokaupasta, samankielinen versio eri brändillä ja verkko-osoitteella tai vaikkapa yksinkertaisesti testiversio, jonka alla tehdään ulkoasun kehitystyötä. 11 valmista kieliversiota Uudistuksen alkuvaiheessa tarjoamme 11 valmista kieliversioa, joita…

MyCashflow uudistuksen merkittävin ominaisuus on tuki kansainväliselle verkkokaupalle. Se laajentaa sekä meidän että asiakkaidemme markkinoita huomattavasti.

Versiot

Versioiden avulla voit tehdä verkkokaupasta muunnelmia. Muunnelma voi olla eri kielinen versio verkkokaupasta, samankielinen versio eri brändillä ja verkko-osoitteella tai vaikkapa yksinkertaisesti testiversio, jonka alla tehdään ulkoasun kehitystyötä.

11 valmista kieliversiota

Uudistuksen alkuvaiheessa tarjoamme 11 valmista kieliversioa, joita voit käyttää verkkokauppasi uusien kieliversioiden pohjalla. Nämä kielet ovat suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, italia, espanja, viro, venäjä, kiina ja japani. Lisäämme uusia kieliversioita tulevaisuudessa asiakkaiden tarpeen mukaan.

Monikielisen sisällön helppo hallinta

Monikielisen verkkokaupan hallinta on yhtä helppoa kuin yksikielisenkin. Käytännössä käyttöliittymä ei muutu juuri ollenkaan tai hyvin vähän.

Version vaihtaminen

Hallintatyökalun yläreunassa näet kaupan nimen vieressä aktiivisen version, jota olet muokkaamassa.

Yläreunassa näkyy aktiivinen versio

Yläreunassa näkyy aktiivinen versio

Klikkaamalla version nimeä avautuu valikko, josta voit vaihtaa muokattavaa kieltä.

Kielivalintaa klikkaamalla voit vaihtaa muokattavaa versioa

Kielivalintaa klikkaamalla voit vaihtaa versiota

MyCashflown hallintatyökalu näyttää sisällöt – kuten tuotteet, tuoteryhmät ja sivut – valitsemallasi kielellä. Myös yläreunan Kauppa-linkki vie sinut aina valitsemasi kieliversion sivulle.

Monikieliset sisällöt

Voit kirjoittaa eri kieliset sisällöt, esim. tuotekuvaukset, tuotteeseen käyttämällä tekstilaatikon yläpuolella olevia välilehtiä. MyCashflow näyttää tekstit oletuksena sillä kielellä, jonka olet valinnut kielivalikon kautta ja välilehtiä käyttämällä voit kirjoittaa kerralla myös muun kielisen sisällön. Alla olevassa kuvassa näkyvät japaninkieliset kuvaukset tuotteelle ja tekstilaatikon yläreunassa välilehdet, joiden avulla voi lisätä myös suomen- ja ruotsinkieliset tuotetiedot.

Tekstilaatikoilla on välilehdet, joita käyttämällä voit kirjoittaa eri kieliset tekstit

Tekstilaatikoilla on välilehdet, joita käyttämällä voit kirjoittaa eri kieliset tekstit

Englanninkielinen hallintatyökalu

MyCashflow hallintatyökalua on nykyisin mahdollista käyttää myös englanninkielisenä. Englanninkieliset kotisivut ja tukimateriaalit julkaistaan vuoden 2010 alkupuoliskolla.

Arvonlisäverot

MyCashflow osaa myös laskea arvonlisäverot oikein, kun verkkokaupan ostaja on ulkomaalainen. Myynnin arvonlisäverollisuuteen vaikuttaa mm. ostajan kotimaa sekä onko ostaja yksityis- vai yhteisöasiakas.
Julkaisuvaiheessa MyCashflow sisältää kaikkien EU-maiden ja venäjän arvonlisäverokannat. Tuotteen muokkaussivulla näkyy kuitenkin ainoastaan verkkokaupan kotimaan verokannat. Kotimaa määritellään Asetukset sivulla kohdassa verkkokaupan yhteystiedot.