Uudet ominaisuudet: Markkinointi

MyCashflow uudistus sisältää merkittäviä päivityksiä verkkokaupan markkinointiin, joilla viet nettikauppasi markkinoinnin uudelle tasolle. Uudistetut uutiskirjeet MyCashflown uutiskirjeet saivat merkittävän päivityksen, kun sähköpostit muutettiin template-pohjaisiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uutiskirjeen ulkoasun muokkaamiseen on entistä vapaammat kädet ja uutiskirjeessä on mahdollista käyttää Interface tageja. Uudistuksen ansiosta voit mm. Listata uutiskirjeessa uusimmat ja myydyimmät tuotteet Listata verkkokaupan uusimmat…

MyCashflow uudistus sisältää merkittäviä päivityksiä verkkokaupan markkinointiin, joilla viet nettikauppasi markkinoinnin uudelle tasolle.

Uudistetut uutiskirjeet

MyCashflown uutiskirjeet saivat merkittävän päivityksen, kun sähköpostit muutettiin template-pohjaisiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uutiskirjeen ulkoasun muokkaamiseen on entistä vapaammat kädet ja uutiskirjeessä on mahdollista käyttää Interface tageja. Uudistuksen ansiosta voit mm.

  • Listata uutiskirjeessa uusimmat ja myydyimmät tuotteet
  • Listata verkkokaupan uusimmat uutiset
  • Hallita graafisia elementteja helpommin (tästä lisää alempana)

Tekstiviestimarkkinointi

Tekstiviestimarkkinointi toiminnolla voit lähettää viestejä suoraan asiakkaidesi matkapuhelimeen, kun he ovat antaneet suostumuksensa tiedotteiden vastaanottoon. Tekstiviestien etuja ovat mm. reaaliaikaisuus ja se, että lähes jokainen viesti tulee luetuksi.

Bannerit

Bannerit ovat verkkokaupan sisäiseen mainontaan tarkoitettu toiminnallisuus. Voit luoda banneriryhmiä – esim. etusivu, vasen palsta, uutiskirje jne – joita listataan verkkokaupan puolella. Kun kampanjasi vaihtuvat, niin sinun on helppo käydä vaihtamassa bannereita hallintatyökalun kautta koskematta ulkoasun teeman lähdekoodeihin.