Uudet ominaisuudet: Ristiinmyynti

Ristiinmyynnin avulla voit kasvattaa keskimääräisen tilauksen arvoa ja siten verkkokauppasi myyntiä huomattavasti. Mitä on ristiinmyynti? Ristiinmyynti on tekniikka, jossa verkkokaupan tuotesivulla asiakkaalle ehdotetaan muita tuotteita, joista hän voisi olla kiinnostunut. Tavoitteena on saada asiakas ostamaan kerralla useampia tuotteita. Esimerkiksi tarjoushintaisen Blu-ray soittimen yhteydessä myyty hyväkatteinen kaapeli voi hyvinkin tuplata tilauksen katteen. MyCashflow tukee kolmea erilaista…

Ristiinmyynnin avulla voit kasvattaa keskimääräisen tilauksen arvoa ja siten verkkokauppasi myyntiä huomattavasti.

Mitä on ristiinmyynti?

Ristiinmyynti on tekniikka, jossa verkkokaupan tuotesivulla asiakkaalle ehdotetaan muita tuotteita, joista hän voisi olla kiinnostunut. Tavoitteena on saada asiakas ostamaan kerralla useampia tuotteita. Esimerkiksi tarjoushintaisen Blu-ray soittimen yhteydessä myyty hyväkatteinen kaapeli voi hyvinkin tuplata tilauksen katteen.

MyCashflow tukee kolmea erilaista ristiinmyyntiä, joiden avulla voit suositella tuotteelle yhteensopivia ja vaihtoehtoisia tuotteita.

Samankaltaiset tuotteet

Samankaltaisten tuotteiden avulla voit tarjota asiakkaalle erilaisia vaihtoehtoja. Kun asiakas katsoo verkkokaupastasi esimerkiksi televisiota, niin sen yhteyteen voidaan listata muita vaihtoehtoja samankaltaisista televisioista. Samankaltaiset tuotteet määritellään käsin hallintatyökalun tuotesivun välilehdeltä: Ristiinmyynti.

Yhteensopivat tuotteet

Samaa televisio vertausta jatkamalla Full HD television yhteydessä voidaan listata vaikkapa Blu-ray-soittimia ja tarvittavia kaapeleita, joilla kuvan- ja äänenlaadusta saa kaiken irti. Yhteensopivat tuotteet määritellään käsin hallintatyökalun tuotesivulla.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän, ostivat myös…

Kolmas tapa tarjota asiakkaalle muita mielenkiintoisia tuotteita perustuu muiden asiakkaiden ostohistoriaan. Tuotesivulla näkyy muita tuotteita, joita kyseisen tuotteen ostaneet ovat ostaneet samalla tai aikaisemmalla ostokerralla. Tämä listaus toimii täysin automaattisesti, joten tuotteita ei tarvitse erikseen määritellä hallintatyökalun kautta.

Katso ristiinmyyntejä listaavat Interface tagit wikistämme: http://wiki.mycashflow.fi/Ristiinmyynti