Lisää näkyvyyttä nettikaupalle

Suomessa on muutamia palveluita, jotka tuovat verkkokaupallesi lisää näkyvyyttä. Artikkelissa kerromme listaan suomen suosituimmat vertailupalvelut ja verkkokauppahakemistot. Verkkokauppahakemistot Verkkokauppahakemistoihin on koottu suomalaisia verkkokauppoja, jotka on ryhmitelty eri kategorioihin. Sivuilla kävijät voivat myös arvostella ja kommentoida verkkokauppoja. Liittyminen hakemistoihin on ilmaista. Kaupat.com on suomen suurin verkkokauppahakemisto. Palvelussa on yli 2000 verkkokauppaa ja lähes 15 000 asiakkaiden…

Suomessa on muutamia palveluita, jotka tuovat verkkokaupallesi lisää näkyvyyttä. Artikkelissa kerromme listaan suomen suosituimmat vertailupalvelut ja verkkokauppahakemistot.

Verkkokauppahakemistot

Verkkokauppahakemistoihin on koottu suomalaisia verkkokauppoja, jotka on ryhmitelty eri kategorioihin. Sivuilla kävijät voivat myös arvostella ja kommentoida verkkokauppoja. Liittyminen hakemistoihin on ilmaista.

Kaupat.com on suomen suurin verkkokauppahakemisto. Palvelussa on yli 2000 verkkokauppaa ja lähes 15 000 asiakkaiden kirjoittamaa kommenttia. Palvelu ei ilmoita kävijämääriään, mutta sen kautta on helposti saatavissa satoja kävijöitä kuukaudessa.

Verkkokaupat.org on 2002 perustettu vertailupalvelu. Palvelussa on kirjoitushetkellä vajaa tuhat verkkokauppaaja yli 10 000 kävijää kuukausittain.

Dmoz.org on internetin suurin ja kattavin hakemisto, jota ylläpidetään ihmisten toimesta. Valitse kaupallesi sopiva alaluokka kohdasta Suomi » Verkkokaupat.

Egora.fi palvelun ajatuksena on tarjota kuluttajille tehokas työkalu ja paikka, josta aloittaa verkko-ostokset. Kauppojen etsiminen omien hakuehtojen mukaisesti ”saman katon alta” säästää aikaa ja on helppoa. Lisäksi käyttäjät voivat jakaa kokemuksia toistensa kanssa antamalla verkkokaupoille arvosanoja (tähtiä 1-5) sekä kommentoimalla käyttämiään palveluita. Kaupan lisääminen palveluun on ilmaista.

Vertailupalvelut ja kauppakeskukset

Vertailupalvelut ovat portaaleja, jotka kokoavat useiden kauppojen hintatietoja. Kävijät vertailevat tuotteiden hintoja portaalissa ja siirtyvät tekemään tilauksen suoraan valitsemastaan verkkokaupasta. Palveluiden käyttäjät ovat ns. hyvälaatuisia kävijöitä, jotka ovat jo ostopäätöksen tehneet. Toisaalta taas hinnan perässä juoksijoita, joista harvoin muodostuu uskollista asiakkaita.

Hintaseuranta.fi on suomen suurin hintavertailupalvelu, joka on keskittynyt tietotekniikkaan ja viihde-elektroniikkaan. Palvelussa vierailee viikoittain 110 000 kävijää.

Vertaa.fi on yksi suurimmista hintavertailupalveluista. Siellä vierailee päivittäin tuhansia potentiaalisia asiakkaita vertailemassa tuotteiden hintoja ja toimituskuluja. Tuotteet on ryhmitelty 7 pääkategoriaan ja 22 alakategoriaan, mm. tietotekniikkaan, kirjoihin, leluihin, matkoihin…

Ostokset.fi palveluun kerätään tuotetietoja useista eri verkkokaupoista. Palvelun käyttöliittymä on ”verkkokauppamainen” eli asiakas selaa tuotteita kuten tavallisissa verkkokaupoissa. Sopivan tuotteen löydettyään asiakas siirtyy tuotetta myyvän verkkokaupan sivuille tekemään tilauksen. Palvelussa vierailee kuukausittain noin 200 000 kävijää.

Vaivaton.com on verkkokauppakeskus, jonne on kerätty yli 200 000 tuotetta useista eri verkkokauposta. Sivustolla on myös verkkokauppahakemisto, johon liittyminen on ilmaista.

Huom! Vertailupalveluissa mukana oleminen edellyttää hintatietojen toimittamista päivittäin palveluun. Osaan tiedot voi ilmoittaa käsin ja osaan tiedonsiirto toteutetaan automaattisella skriptillä, josta saat lisätietoa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muut

Apuri.fi on suomen suurin lahjaideapalvelu, johon voit ilmoittaa lahjaksi sopivia tuotteita. Palvelusta näyttää viikolla yli 300.000 lahjaideaa ja ohjaa tuotteista kiinnostuneet asiakkaat verkkokauppaan ostoksille.