Uudet ominaisuudet: tuotteen räätälöinti

Yksi MyCashflown uusista ominaisuuksista on mahdollisuus liittää tuotteeseen valintoja, joiden avulla asiakas voi räätälöidä tuotteesta itselleen sopivan. Räätälöintivaihtoehtojen avulla myös monimutkaisten ja tilauksesta valmistettavien tuotteiden myynti on nyt mahdollista MyCashflow verkkokauppaohjelmistolla. Ominaisuus toimii niin, että hallintatyökalun tuotesivulla määritellään oston yhteydessä näkyvät lomakkeet, joita täyttämällä asiakas voi räätälöidä tuotteen itselleen mieleiseksi. Tuotteeseen lisätyt räätälöintivaihtoehdot näkyvät Lisää…

Yksi MyCashflown uusista ominaisuuksista on mahdollisuus liittää tuotteeseen valintoja, joiden avulla asiakas voi räätälöidä tuotteesta itselleen sopivan. Räätälöintivaihtoehtojen avulla myös monimutkaisten ja tilauksesta valmistettavien tuotteiden myynti on nyt mahdollista MyCashflow verkkokauppaohjelmistolla.

Voit lisätä kysymykset hallintatyökalun Räätälöinti välilehdellä

Voit lisätä kysymykset hallintatyökalun Räätälöinti välilehdellä

Ominaisuus toimii niin, että hallintatyökalun tuotesivulla määritellään oston yhteydessä näkyvät lomakkeet, joita täyttämällä asiakas voi räätälöidä tuotteen itselleen mieleiseksi.

Tuotteen räätälöinti on asiakkaan näkökulmasta helppoa.

Tuotteen räätälöinti on asiakkaan näkökulmasta helppoa.

Tuotteeseen lisätyt räätälöintivaihtoehdot näkyvät Lisää ostoskoriin -napin yhteydessä, josta ostaminen on helppoa. Katso viereisistä kuvista miltä räätälöinnit näyttävät ylläpitäjän ja ostajan näkökulmasta.

Esimerkiksi adresseja myyvä suru.fi verkkokauppa käyttää räätälöintejä osana ostoprosessia. Verkkokaupan asiakkaat voivat tilata adressin haluamallaan värssyllä ja adressin sisällä olevilla teksteillä. Halutessa adressi toimitetaan suoraan oikeaan osoitteeseen.