Muutama parannus oletusulkoasuun

Julkaisimme tänään oletusulkoasuun muutamia käyttöä parantavia ominaisuuksia, jotka tulevat automaattisesti kaikkien sitä käyttävien käyttöön. Mikäli olet ladannut oletusulkoasun ja tehnyt siihen muutoksia ja haluat uudet ominaisuudet käyttöösi, lataa uusin oletusulkoasu wikistämme ja ota uudet img.js ja nav.js tiedostot käyttöösi. Tuoteryhmävalikon kohteet tarvittaessa avattavia ja suljettavia Tuoteryhmävalikko voi olla hidas käyttää, mikäli käytössä on paljon tuoteryhmien…

Julkaisimme tänään oletusulkoasuun muutamia käyttöä parantavia ominaisuuksia, jotka tulevat automaattisesti kaikkien sitä käyttävien käyttöön. Mikäli olet ladannut oletusulkoasun ja tehnyt siihen muutoksia ja haluat uudet ominaisuudet käyttöösi, lataa uusin oletusulkoasu wikistämme ja ota uudet img.js ja nav.js tiedostot käyttöösi.

Tuoteryhmävalikon kohteet tarvittaessa avattavia ja suljettavia

Tuoteryhmävalikko voi olla hidas käyttää, mikäli käytössä on paljon tuoteryhmien alakategorioita, kun käyttäjä joutuu klikkaamaan tuoteryhmää nähdäkseen alakategoriat. Tähän on julkaistu näppärä pikku apuri. Oletusulkoasu katsoo löytyykö tuoteryhmän alta alakategorioita, ja jos löytyy niin tekee linkin eteen nuoli-ikonin, jota klikkaamalla tuoteryhmän alakategoriat saa näkyville tai piiloon ilman sivulatausta.

Paranneltu tuotekuvien vaihtaja

Tuotekortilla on hyvä pystyä vaihtamaan lennosta kuvia päätuotekuvaksi ja oletusulkoasun mukana on tullut alusta lähtien hyvin yksinkertainen kuvien vaihtaja, jota olemme päivittäneet toiveidenne pohjalta.

Tuotekuvan vaihto variaatiota vaihtamalla ja toisin päin

Meiltä on monesti kysytty, eikö olisi mahdollista vaihtaa tuotekuvaa vastaamaan valittua variaatiota. Voin ilokseni vastata, että nyt se on.

Uusi tuotekuvan vaihtaja katsoo variaation vaihdon yhteydessä, löytyykö tuotekuvista variaation nimeä vastaavaa kuvatekstiä. Tämä tehdään siten, että katsotaan aina lyhyemmän tekstin mukaan, täsmääkö pidemmän tekstin alku lyhyeen tekstiin ja mikäli pari löytyy, niin vaihdetaan kuva vastaavaksi. Sama tehdään toisin päin tuotekuvaa klikatessa, jolloin variaatioksi vaihdetaan tuotekuvaa vastaava malli valituksi.

Mikäli haluat variaation vaihtamisen vaikuttavan tuotekuviin ja toisinpäin niin muutat vain tuotekuvien kuvatekstit täsmäämään variaatioiden nimiin ja tuotekuvan vaihtaja hoitaa loput.

Kevyet efektit ja lataamisindikaattori

Tuotekuvaa vaihtaessa voi joutua odottamaan jos ladattava tuotekuva on suuri, joten tuotekuvan vaihtaja ottaa tämän huomioon näyttämällä latauksen ajan latausindikaattorin. Tähän on yhdistetty kevyt häivytysefekti, joka häivyttää vanhan kuvan pois näkyvistä ja uuden kuvan nätisti sisään. Välissä näytetään latausindikaattori, joka kertoo käyttäjälle, että jotain tapahtuu.