Joulukalenteri: 13. Lahjo bloggaajia

Jatketaan eilisen päivän blogilinjalla. Blogeja voit hyödyntää markkinoinnissa myös vaikka et pitäisi omaa blogia. Voit nimittäin tarjota tuotteitasi bloggaajille arvosteltavaksi ja toivoa, että tuotteesi esitellään ja arvostellaan blogissa. Monet sivustot myös järjestävät kilpailuja kävijöilleen ja ovat luonnollisesti halukkaita vastaanottamaan yrityksiltä tuotteita palkinnoiksi. Blogilistan mukaan suosituimmilla suomalaisilla blogeilla on tuhansia lukijoita joka viikko. Blogien aiheet vaihtelevat laidasta…

Jatketaan eilisen päivän blogilinjalla. Blogeja voit hyödyntää markkinoinnissa myös vaikka et pitäisi omaa blogia. Voit nimittäin tarjota tuotteitasi bloggaajille arvosteltavaksi ja toivoa, että tuotteesi esitellään ja arvostellaan blogissa. Monet sivustot myös järjestävät kilpailuja kävijöilleen ja ovat luonnollisesti halukkaita vastaanottamaan yrityksiltä tuotteita palkinnoiksi.

Blogilistan mukaan suosituimmilla suomalaisilla blogeilla on tuhansia lukijoita joka viikko. Blogien aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Eniten lukijoita on muotiin, sisutukseen ja teknologiaan liittyvillä blogeilla, mutta jokaiselle harrastukselle golfista, kalastukseen ja edelleen pitsin nypläykseen löytyy oma blogista, jolla on jonkin kokoinen lukijakunta.