Joulukalenteri: 21. Viime hetken lahjavinkki

Joulusesonki alkaa olla ohi tältä vuodelta. Enää eivät tilauksien paketit kerkeä asiakkaille, mutta vielä on asiakkaita, jotka tuskailevat joululahjojen kanssa. Näppärä verkkokauppias hyödyntää sesongin loppuun asti ja myy viime hetken shoppailijoille lahjakortteja, jotka voi antaa lahjaksi ja hyödyntää sesongin jälkeen. Lahjakorttien myyntiä voi jouduttaa perustelemalla asiakkaalle esimerkiksi seuraavia etuja: Lahjakortin saa välittömästi, joten se ehtii…

Joulusesonki alkaa olla ohi tältä vuodelta. Enää eivät tilauksien paketit kerkeä asiakkaille, mutta vielä on asiakkaita, jotka tuskailevat joululahjojen kanssa. Näppärä verkkokauppias hyödyntää sesongin loppuun asti ja myy viime hetken shoppailijoille lahjakortteja, jotka voi antaa lahjaksi ja hyödyntää sesongin jälkeen.

Lahjakorttien myyntiä voi jouduttaa perustelemalla asiakkaalle esimerkiksi seuraavia etuja:

  • Lahjakortin saa välittömästi, joten se ehtii perille vaikka tilauksen tekisi joulupöydästä kännykällä. Tee selväksi, että asiakas voi tulostaa lahjakortin itse tai kirjoittaa alennuskoodin vaikka erilliseen onnittelukorttiin ja itse askarreltu lahjahan on persoonallinen.
  • Ei toimituskuluja, joten asiakas maksaa ainoastaan lahjakortin summan
  • Aina voimassa ilman rajoituksia. Tee selväksi, etteivät lahjakortit vanhene ja että lahjakorteilla voi ostaa kaikkea mitä verkkokaupan valikoimasta löytyy nyt ja tulevaisuudessa.
  • Tarjoa enemmän samalla rahalla. Voit myös hinnoitella lahjakortit niin, että asiakas saa enemmän arvoa lahjakortista kuin maksaa siitä. Esimerkiksi 10€ lahjakortti 9,50€, 50€ lahjakortti 45€ ja niin edelleen.