Kumppaniohjelma mainostoimistoille ja www-suunnittelijoille

Päivitimme kotisivujamme ja julkaisimme samalla mainostoimistoille ja www-suunnittelijoille tarkoitetun kumppaniohjelman. Tarjoamme kumppaneillemme provision myynnistä, markkinointitukea sekä vinkkejä Interface-rajapinnan tehokkaaseen hyödyntämiseen. Verkkokauppojen toteuttaminen on teille tuottoisaa liiketoimintaa MyCashflow’n kumppanina voit toimittaa asiakkaallesi verkkokauppaprojektin MyCashflow-palvelua hyödyntäen. Laskutat asiakasta työstäsi oman hinnastosi mukaisesti, jonka lisäksi saat reilun provision kuukausimaksusta. Interface-rajapintaa käyttäen verkkokaupan ulkoasun suunnittelu on helppoa: ulkoasu rakennetaan…

Päivitimme kotisivujamme ja julkaisimme samalla mainostoimistoille ja www-suunnittelijoille tarkoitetun kumppaniohjelman. Tarjoamme kumppaneillemme provision myynnistä, markkinointitukea sekä vinkkejä Interface-rajapinnan tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Verkkokauppojen toteuttaminen on teille tuottoisaa liiketoimintaa

MyCashflow’n kumppanina voit toimittaa asiakkaallesi verkkokauppaprojektin MyCashflow-palvelua hyödyntäen. Laskutat asiakasta työstäsi oman hinnastosi mukaisesti, jonka lisäksi saat reilun provision kuukausimaksusta. Interface-rajapintaa käyttäen verkkokaupan ulkoasun suunnittelu on helppoa: ulkoasu rakennetaan tutuilla HTML/CSS-tiedoistoilla, Interface-tageilla ja omalla suosikkieditorilla.

MyCashflow verkkokaupan toteuttaminen ei vaadi ohjelmointiosaamista, ohjelmistoasennuksia eikä uuden ”ulkoasun-luonti-systeemin” opettelua. Helpon ja nopeasti opittavan periaatteen vuoksi työn tuottavuus on huipussaan ja projektien katteet kohdallaan.

Pysy ajantasalla

Kumppanikirjeemme pitää sinut ajantasalla Interface-rajapinnan päivityksistä ja hyödyntämismahdollisuuksista. Ongelmien sattuessa autamme ja neuvomme nopeasti sähköpostitse.

Tukea markkinointiisi

Kumppanina pääset esille kotisivuillamme ja suosittelemme sinua potentiaalisille asiakkaille. Aika ajoin esittelemme kumppaneitamme myös uutiskirjeessä ja blogissa.

Liity kumppaniksi

Liity kumppaniksemme heti täyttämällä kumppanihakemus. Käsittelemme hakemuksesi noin vuorokauden kuluessa.