Kaikille Interface tageille before- ja after-attribuutit

Tämä on merkittävä päivitys, joka tekee ulkoasun suunnittelusta helpompaa. Kaikille Interface tageille on lisätty before- ja after-attribuutit, jotka toimivat siten, että mikäli tagi palauttaa jotain, niin ennen before-attribuutin sisältö lisätään tulostuksen eteen ja after-attribuutin sisältö tulostuksen perään. Mitä väliä tällä sitten on? Annan esimerkin. Tuotenäkymässä käytettynä {CrossSaleProducts} tulostaa tuotteet, joita kyseisen tuotteen ostaneet asiakkaat ovat…

Tämä on merkittävä päivitys, joka tekee ulkoasun suunnittelusta helpompaa. Kaikille Interface tageille on lisätty before- ja after-attribuutit, jotka toimivat siten, että mikäli tagi palauttaa jotain, niin ennen before-attribuutin sisältö lisätään tulostuksen eteen ja after-attribuutin sisältö tulostuksen perään.

Mitä väliä tällä sitten on? Annan esimerkin. Tuotenäkymässä käytettynä {CrossSaleProducts} tulostaa tuotteet, joita kyseisen tuotteen ostaneet asiakkaat ovat myös ostaneet. Ilman otsikkoa tuotelistaus ei kerro asiakkaalle paljoakaan, joten normaalisti sivupohjaan laitetaan otsikko ja tagi erikseen:

<h2>Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös</h2>
{CrossSaleProducts}

Tämä toimii hienosti niin pitkään kun tuotteella on myyntihistoria, jonka kautta se linkittyy muihin tuotteisiin. Käytännössä kaikilla tuotteilla sitä ei ole – esimerkiksi uutuuksilla. Tästä seuraa, että tuotesivulla on yksinäinen otsikko ilman sisältöä. Tästä otsikosta pääsee eroon käyttämällä before-attribuuttia:

{CrossSaleProducts(before:'<h2>Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös</h2>')}

Nyt otsikko näkyy vain silloin, kun ristiinmyytäviä tuotteita on. Kätevää.

After-attribuutti toimii, muuten samalla tavalla, mutta attribuutin sisältö lisätään tagin tulostuksen loppuun. Se on hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun avaat before-attribuutissa uuden <div> elementin ja haluat luonnollisesti sulkea sen.

{CategoryHotPicks(before:'<div class=”KuumatTuotteet”><h2>Kuumat tuotteet tästä tuoteryhmästä</h2>’,after:'</div>’)}

Ja nämä tagit toimivat kaikilla tuotteilla, joten ehkä haluat tehdä esimerkiksi näin:

{News(before:'<h2>Ajankohtaista</h2>')}