Uusi näkymä: Tuotemerkki

Olemme joku tovi sitten lisänneet uuden näkymän tuotemerkeille MyCashflow’n Interface-merkkauksen kanssa käytettäväksi. Tuotemerkin näkymä käyttää sivupohjatiedostoa brand-list.html ja se mahdollistaa muutamia uusia asioita verrattuna normaaliin tuotelistan näkymään verrattuna. Logo ja fiiliskuva erikseen Näkymässä on mahdollista käyttää normaalia fiiliskuvaa ja sen lisäksi myös tulostaa tuotemerkille asetettu logo erikseen tagilla {BrandLogo}. Tämä mahdollistaa tuotemerkkisivujen ”brändäämisen” juuri kyseiselle…

Olemme joku tovi sitten lisänneet uuden näkymän tuotemerkeille MyCashflow’n Interface-merkkauksen kanssa käytettäväksi. Tuotemerkin näkymä käyttää sivupohjatiedostoa brand-list.html ja se mahdollistaa muutamia uusia asioita verrattuna normaaliin tuotelistan näkymään verrattuna.

Logo ja fiiliskuva erikseen

Näkymässä on mahdollista käyttää normaalia fiiliskuvaa ja sen lisäksi myös tulostaa tuotemerkille asetettu logo erikseen tagilla {BrandLogo}. Tämä mahdollistaa tuotemerkkisivujen ”brändäämisen” juuri kyseiselle tuotemerkille sopivaksi.

Tuotemerkkinavigaatio logoilla

Tuotemerkkinavigaatio on mahdollista tulostaa helper-attribuuttia käyttäen, jolloin voi muokata navigaation näyttämään juuri siltä kuin haluat. Navigaatioon voi poimia kaikki tuotemerkin tiedot, kuten kuvauksen, logon tai vaikka tuotenostot kyseiseltä tuotemerkiltä.

Tuotemerkin nostot

Tuotemerkeille on myös tehty omat nostolistansa, joilla tuotemerkin myydyimmät, uudet, alennuksessa olevat ja mainostettavat tuotteet saadaan näkyviin.

  • Tuotemerkki näkymään vielä saataville omat templatensa niin voi tehdä järkevästi shop-in-shop ratkaisuja 🙂