Lehdistötiedote: Verkkokauppa kasvattaa suosiotaan

Ostosten tekeminen verkossa kotisohvalta käsin on helpompaa ja tarjonta on perinteisiä tavarataloja laajempaa. Itellan teettämän tutkimuksen mukaan joka toinen suomalainen aikoi ostaa tänä jouluna lahjoja verkosta. Kotimaisten verkkokauppojen suosio ulkomaalaisiin verrattuna on selkeä. Suomalainen asiakaspalvelu ja suomalaiset omistajat vakuuttavat kokemattomammatkin verkko­‐ostajat. Lähes kaikki Itellan tutkimukseen osallistujat suosivat mieluummin kotimaisia verkkokauppoja. Verkkokaupan kautta myös erikoistuotteet tavoittavat…

Ostosten tekeminen verkossa kotisohvalta käsin on helpompaa ja tarjonta on perinteisiä tavarataloja laajempaa. Itellan teettämän tutkimuksen mukaan joka toinen suomalainen aikoi ostaa tänä jouluna lahjoja verkosta.

Kotimaisten verkkokauppojen suosio ulkomaalaisiin verrattuna on selkeä. Suomalainen asiakaspalvelu ja suomalaiset omistajat vakuuttavat kokemattomammatkin verkko­‐ostajat. Lähes kaikki Itellan tutkimukseen osallistujat suosivat mieluummin kotimaisia verkkokauppoja.

Verkkokaupan kautta myös erikoistuotteet tavoittavat taajama‐asukkaat. Kysyntää voi löytyä yllättävistäkin paikoista. Verkkokaupan perustamiskustannukset ovat kivijalkamyymälään verrattuna hyvin pienet, joten riskit ovat vähäiset.

Itellan havaintoja tukee verkkokauppaohjelmisto MyCashflown kauppiaiden myynti. MyCashflown Ismo Ruotsalainen luottaa verkkokaupan suosion jatkuvuuteen:

”MyCashflow verkkokaupoissa tämä vuosi on ollut vilkasta aikaa. Siitä kertoo mm. se, että yhteenlaskettuna MyCashflow verkkokauppiaat ovat tehneet joka kuukausi enemmän kauppaa kuin viime vuoden jouluruuhkien aikaan ja tänä jouluna myyntiä on yli tuplasti viime jouluun verrattuna. Kuukausittain MyCashflow verkkokaupoissa on vierailee 1,5‐2 miljoonaa kävijää Suomesta sekä ulkomailta. Näköpiirissämme ei ole mitään tekijöitä, jotka ennakoisivat verkko-ostamisen suosion laskua vaan odotamme verkkokaupan jatkavan vahvaa kasvua myös lähivuosina.”

Lisätietoja: Ismo Ruotsalainen, ismo@pulse247.info, 020 741 9172

MyCashflow on helppokäyttöinen ja moderni verkkokauppapalvelu, jonka avulla myyt helposti netissä. Ohjelmisto on täysin suomalaisen  ja siihen luottaa jo yli 600 verkkokauppaa. Palvelun tarjoaa kajaanilainen Pulse247 Oy.