SmartPOST ja Itellan vaihtoehtoiset noutopisteet

SmartPOST on Itellan uusi pakettiautomaatti, joka tuo lähetykset sinne missä asiakkaasi muutenkin asioivat. Asiakkaasi voivat itse valita mistä noutavat lähetyksensä. Pakettiautomaatteja on vuoden aikana avattu Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja lähitulevaisuudessa SmartPOST automaatti löytyy myös kaikista Citymarketeista ja muista päivittäistavarakaupoista. Asiointi automaatilla on nopeaa ja tehokasta itsepalvelua. Itsepalvelukonseptin vuoksi myös lähetyshinnat ovat normaaleja postipaketteja edullisemmat. SmartPOST-automaatista voi…

SmartPOST on Itellan uusi pakettiautomaatti, joka tuo lähetykset sinne missä asiakkaasi muutenkin asioivat. Asiakkaasi voivat itse valita mistä noutavat lähetyksensä. Pakettiautomaatteja on vuoden aikana avattu Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja lähitulevaisuudessa SmartPOST automaatti löytyy myös kaikista Citymarketeista ja muista päivittäistavarakaupoista.

Asiointi automaatilla on nopeaa ja tehokasta itsepalvelua. Itsepalvelukonseptin vuoksi myös lähetyshinnat ovat normaaleja postipaketteja edullisemmat.

SmartPOST-automaatista voi lähettää postia toiseen automaattiin tai mihin tahansa Postiin Suomessa. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas valitsee pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimman SmartPOST-automaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Myös postiennakkolähetysten maksaminen ja palauttaminen hoituvat automaatilla tarvittaessa.

Ottamalla SmartPOST-automaatit verkkokauppasi toimitustavaksi tarjoat asiakkaallesi enemmän valinnanvaraa sekä edullisemman ja joustavamman toimitusvaihtoehdon.

SmartPOST on edullinen postitusvaihtoehto Lähetykset hinnoitellaan koon mukaan (ei painon) ja maksat ne Itellan sopimusasiakkaan jälkikäteen laskulla. Voit lähettää SmartPOST-automaattiin maksimissaan 60x36x60cm kokoisen ja 35kg painosen paketin hintaan 9,90€. Pienemmät koot ovat edullisempia, alkaen 4,90€ 12cm korkealta paketilta. SmartPOST pakettiautomaattiin sopivia pahvilaatikoita löytyy mm. Pakkaustarvikkeita.fi kaupasta.

Edullisten lähetyshintojen lisäksi saat maksutta

  • Logonäkyvyyden verkkokaupallesi SmartPOST-nettisivuilta
  • Näkyvyyttä tuotekampanjoillesi SmartPOST-palvelun Facebook-sivulta
  • Valmista markkinointimateriaali verkkoon ja lehtimainontaan sekä flyerit, joilla kerrot verkkokauppasi uudesta edullisesta
  • toimitustavasta
  • Voit tulostaa osoitekortit suoraan MyCashflow verkkokauppasi tilaushallinnasta

SmartPOST-palvelun lisääminen toimitustavaksi

Lisää uusi toimitustapa normaalisti ja valitse osoitekorttien tulostukseen Itella / SmartPOST. Otathan huomioon, että kassalle tulostuu nyt yksi ylimääräinen alasvetovalikko, josta noutopiste valitaan. Tämä ei välttämättä näy oikein teemassa mikäli CSS-tyylejä ei ole määritelty. Mikäli sinulla on ongelmia kassan tyylittelyn kanssa, niin ota yhteyttä verkkokauppasi suunnittelijaan tai MyCashflow asiakaspalveluun.

Itellan vaihtoehtoiset noutopisteet

Samassa päivityksessä on lisätty tuki myös Itellan normaaleille Economy-lähetyksille, joihin asiakas voi valita haluamansa noutopisteen. Vaihtoehtoiset noutopisteet saat käyttöön, kun valitset toimitustavalle osoitekortin tulostus kohtaan Itella / Economy with alternative pick-up point.

Nopeat kansainväliset kuljetukset Itella EMS palvelulla

Päivitys tuo tuen myös kansainväliselle kiirellisten lähetysten Itella EMS-pikapalvelulle (Express Mail Service). Se on kustannustehokas, aikataulutettu kuljetus yli 180:een maahan. EMS-lähetykset kuljetetaan ulkomaille muusta postista erillään nopeimpia mahdollisia kuljetuksia käyttäen. Toimitusaika EU-alueelle 1-3 päivää ja muualle maailmaan 2-8 päivää.


SmartPost -uudistus on yksi monista uudistetun MyCashflown ominaisuuksia. 


Päivityksen aikataulusta

Update: Päivitetty kaikille. Päivitys on käytössäsi MyCashflow verkkokaupassa tai voit testata sitä aloittamalla ilmaisella kokeilulla.