Päivitys 4.9.2018

Aiemmin testikäyttöön julkaistu ulkoasujärjestelmän päivitys asetettiin verkkokaupan asiakkaiden käyttöön. Jos et ole vielä tarkastanut kaupan ulkoasua, suosittelemme tekemään sen pian.

Viikolla 35 julkaisimme testikäyttöön ulkoasujärjestelmän päivityksen, jonka tarkoitus on sivunlatausten nopeuttaminen ja teemojen luotettavuuden lisääminen.

Aiemmin päivitys oli asiakaspuolella käytössä vain hallintatyökaluun kirjautuneilla käyttäjillä, mutta 4.9.2018 alkaen päivitys näkyy kaikille verkkokaupan kävijöille.

Ulkoasuteeman tarkastaminen

Tarkasta kaupan ulkoasuteema

Ulkoasujärjestelmän uusi tekniikka on tarkempi teeman pienistä virheistä, joten päivityksen jälkeen mahdolliset virheet voivat näkyä kaupassa uusina ulkoasubugeina.

Tarkasta kaupan ulkoasuteema, jotta huomaat mahdolliset virheet ennen kävijöitäsi.

Kun tarkastat ulkoasuteemaa, varmista että olet kirjautuneena hallintatyökaluun samassa domainissa, joka on käytössä tarkastettavassa versiossa. Esim. jos version osoite on www.example.com, kirjaudu sisään osoitteessa www.example.com/flow

Päivitys ei vaikuta MyCashflow'n sisäisiin oletusteemoihin. Teemoista on pyritty poistamaan virheet, jotka voisivat vastaisuudessa aiheuttaa ongelmia.

Jos huomaat, että ulkoasu on päivityksen jälkeen hajonnut joissain kohdissa (esimerkkikuva alla), tarkasta kyseisestä kohdasta, onko pilkkuja (,) tai lainausmerkkejä (' tai ") käytetty väärin Interface-tageissa.

Jos sinulla ei ole kokemusta HTML- ja Interface-merkkauksen muokkaamisesta, anna korjaukset teeman suunnittelijan tai MyCashflow'n asiakaspalvelun tehtäväksi.

Alla näet esimerkkejä joistain mahdollisista virheistä, jotka voivat aiheuttaa ulkoasun hajoamisen.

Pilkut

Alla attribuuttien välistä (rivin lopussa) puuttuu pilkku:

{Products(
    helper: 'helpers/file'
    category: 4
)}

 

Heittomerkit

Tässä esimerkissä attribuutin arvon alussa ja lopussa on käytetty eri heittomerkkejä:

{Products(
    helper: "helpers/file'
)}

Alla heittomerkit ovat väärässä paikassa:

{Products(
    helper': helpers/file'
)}

Seuraavassa toinen heittomerkki puuttuu:

{Products(
    helper: 'helpers/file
)}