Päivitys 10.8.2017

Tässä päivityksessä julkaistiin lisämahdollisuuksia räätälöidä tuotepakettien toteutusta ulkoasuteemassa, tuotteiden hintavälimuisti sekä useita käytettävyysparannuksia ja korjauksia.

Tuotteet

Ohjelmistoon lisättiin hintavälimuistiominaisuus, joka nopeuttaa varsinkin suurten tuotevalikoimien kauppoja ruuhka-aikoina.

Kun hintavälimuisti on käytössä, muutokset tuotteiden hintoihin eivät päivity kauppaan reaaliaikaisesti, mutta kaupan tuotelistaukset ja muu tuotesisältö latautuvat huomattavasti nopeammin.

Hintojen päivittäminen välimuistin ollessa käytössä voidaan tehdä manuaalisesti painamalla Päivitä hinnasto -nappia Tuotteet-sivulla tai ajastetusti tietyin väliajoin (esim. kerran tunnissa).

Hintavälimuistin saat käyttöön ottamalla yhteyttä MyCashflow'n asiakaspalveluun.

Interface

Teemajärjestelmään lisättiin tuotepakettien sivupohja sekä useita tuotepakettien tietoja tulostavia tageja, joiden avulla verkkokauppaan voi laatia räätälöidyn tuotepakettien toteutuksen.

Tuotepakettien räätälöity toteuttaminen edellyttää HTML/CSS-kielten sekä MyCashflow'n Interface-merkkauksen osaamista. Jos sinulla ei ole kokemusta näistä kielistä, voit tilata räätälöinnin joltain MyCashflow'n kumppanilta tai asiakaspalvelustamme.

Päivityksessä julkaistiin myös {OrderPickupPoint}-tagi, jolla voit tulostaa tilaukselle valitun noutopisteen, mikäli tilauksen toimitustavalla on käytössä noutopistevalikko.

{ContactInformation}-tagilla tulostettavaan puhelinnumeroon lisättiin ympärille linkki, jotta numeroon voi soittaa älypuhelimella suoraan painamalla numeroa.

Tilaukset

Tilauksille asetettiin tallentumaan palautusten yhteydessä tieto siitä, lisättiinkö palautettavat tuotteet takaisin varastoon.

Verkkokaupan kassalle lisättiin tarkistus, joka erottaa toisistaan Suomen ja Ahvenanmaan postinumerot. Tämä korjaa virhetilanteen, joka syntyi kun asiakas syötti Ahvenanmaan postinumeron, mutta valitsi maaksi Suomen.

Tilauksen tuotehakuun (jota käytetään tuotteiden lisäämiseen tilaukselle) lisättiin tuki tuotenumeron perusteella hakemiselle.

Posti SmartShip -osoitekortteihin lisättiin tilausnumero Sisältö-kenttään.

Asetukset

Yleisissä asetuksissa korjattiin ongelma, jossa asetusten tallennus epäonnistui, jos Vierailijan oletusmaa -valikkoon ei saatu haettua yhtään maata (esim. kun kaupassa ei ole toimitustapoja, tai niillä ei ole valittuna yhtään maata).