Päivitys 19.4.2017

Tässä päivityksessä julkaisimme lähinnä bugikorjauksia ja käytettävyysparannuksia. Ulkoasujärjestelmän {Helper}-tagille lisättiin uusia tuotesivulla toimivia case-attribuutin arvoja.

Asetukset

Korjattu ongelma, jonka vuoksi kauppaa perustettaessa kaikki yhteystiedot eivät siirtyneet automaattisesti asetuksiin.

Automaattisesti luotavan sivukartan (/sitemap.xml) tuotekuvalinkit on asetettu osoittamaan suurikokoisiin tuotekuviin (Big-koko).

Tuotteet

Varastonhallintaan tehtiin muutos, jossa tuotteelle tehdyt varaukset tulevat näkyviin kun varastonhallinta asetetaan ensimmäistä kertaa päälle. Tällöin voit alkaa seuraamaan tuotteen varastotilannetta helpommin sellaisilla tuotteilla, joilla se ei ole aiemmin ollut päällä.

Sisällöt

Sisältösivujen hallintalomakkeelle on lisätty Sijainti valikossa -kenttä, jonka avulla sisältösivu voidaan asettaa haluttuun kohtaan valikossa heti sivua luotaessa.

CSV-työkalut ja raportit

CSV-tuonnissa korjatiin ongelma, jossa tuonti kaatui puuttuviin tai duplikaatteihin tunnisteisiin sarakkeilla.

Tilausraporteille lisättiin valinnat, joiden avulla raporteilta voidaan jättää pois perutut tilaukset.

Laajennukset

Korjattu ProCountor-laajennuksella ongelma, jonka vuoksi ProCountoriin lähetettiin MyCashflow'sta virheellisiä alennushintoja.

NetBaron-laajennuksella korjattiin ongelma, jossa varastosaldon päivittäminen NetBaronista MyCashflow'hun epäonnistui, jos varastosaldo oli negatiivinen MyCashflow'n päässä, ja sitä yritettiin päivittää nollaksi.

Interface

{Helper}-tagin case-attribuutille lisättiin uusia arvoja:

  • IsNewProduct
  • IsDiscountProduct
  • IsFeaturedProduct