MyCashflow'n tukemat maksupalvelut

MyCashflow sisältää laajan tuen suomalaisille maksujärjestelmille. Palveluun kuuluu myös kansainvälisesti käytettyjä maksupalveluja.

MyCashflow'n sisäänrakennetut maksupalvelut

 

Nämä maksupalvelut ovat:

 • Lasku: Asiakkaalle lähetetään PDF-laskutiedosto automaattisesti, kun tämä maksupalvelu on käytössä tilauksella.
  • Tilauksen laskun voi myös ladata ja tulostaa tilaussivun oikean reunan valikosta.
  • Laskun ulkoasua ja sisältöä on mahdollista muokata ulkoasuteeman HTML/CSS-tiedostoissa. Lue lisää aiheesta.
 • Ennakkomaksu: Tällä maksupalvelulla asiakkaalle lähetetään tilauksen yhteydessä sähköpostilla pankkitiedot ja mahdolliset maksuohjeet.
  • Ennakkomaksulle ei muodosteta lainkaan PDF-laskua.

Verkkopankkimaksut

Verkkopankkimaksulla maksaessa asiakas siirtyy nettikaupastasi verkkopankin maksupalveluun, jonka kautta maksu tapahtuu reaaliaikaisesti.  Sopimuksen teon jälkeen pankki toimittaa kauppiasnumeron ja -varmenteen (ks. Maksutapojen luominen ja muokkaaminen).

MyCashflow'ssa on saatavilla palveluja, jotka tarjoavat useiden pankkien verkkomaksuominaisuudet, ja monesti esimerkiksi lasku- ja osamaksumahdollisuudet:

Rahoituspalvelut

Rahoituspalveluiden avulla voit tarjota asiakkaallesi pidennettyä maksuaikaa. Tällöin ostamisen yhteydessä asiakkaan luottotiedot tarkistetaan ja myyntisaaminen myydään rahoituslaitokselle. Verkkokauppiaalle tilitetään myynti provisiolla vähennettynä parin viikon kuluessa. MyCashflow'ssa on tuki Nordea Rahoituksen Nettiluotto-palvelulle sekä Kreditorin Laskulla ja Osamaksulla palveluille.

Luottokorttimaksut

Luottokortit ovat laajalti käytetty maksuratkaisu kotimaisessa ja kansainvälisessä kaupankäynnissä. Luottokorttimaksut voit mahdollistaa seuraavilla maksupalveluilla

Verkkolaskutus

Verkkolaskutus on tehokas, nopea ja ekologinen tapa laskuttaa yritysasiakkaita. MyCashflow'ssa voit lisätä yritysasiakastietoihin verkkolaskuosoitteen ja operaattorin. Kun asiakas tekee tilauksen, voit hakea nämä tiedot rajapinnan kautta laskuttaaksesi asiakasta ulkoisesta järjestelmästä. MyCashflow ei välitä verkkolaskuja.

Muut maksutavat

 • BitPay (bitcoin-maksut)
 • Yandex Money (venäjänkaupan maksuvälitysratkaisu)
 • Postiennakko
 • Bussiennakko