Maksekeskus

Maksekeskus soveltuu erityisesti maksunvälitykseen Baltian maissa ja Suomessa. Palvelun kautta saat käyttöösi Suomen ja Baltian maiden pankkien maksulinkit ja luottokorttimaksut.

Katso myös lista Maksekeskuksen kautta käytössä olevista maksupalveluista.

Maksekeskuksen toistuvaismaksut eivät ole tällä hetkellä tuettuna MyCashflow'ssa.

Luottokorttimaksuikkunaa ei ole mahdollista upottaa verkkokaupan kassalle, vaan asiakkaat ohjataan aina erilliselle maksusivulle.

Maksekeskuksen palvelujen käyttö on maksullista. Palvelun hinnoittelu perustuu provisioihin, jotka ovat 2,5 % tilauksen loppusummasta + 0,3 € / tilaus.

Asennus ja käyttöönotto

  1. Rekisteröidy ensin Maksekeskuksen käyttäjäksi palvelun verkkosivuilla.
  2. Kirjaudu sisään Maksekeskuksen hallintapaneeliin ja kopioi palvelun rajapintatunnukset (Shop ID ja Secret key) sivulta Settings » API.
    • Publishable key -kenttää ei käytetä mihinkään.
  3. Kirjaudu sisään verkkokauppasi hallintaan ja luo uusi maksutapa sivulla Asetukset » Maksutavat.
  4. Valitse maksupalveluksi Maksekeskus ja liitä kopioimasi rajapintatunnukset maksutavan  Kauppiasnumero ja Salainen avain -kenttiin.
  5. Tallenna maksutapa ja testaa että palvelu toimii.

Kun asiakkaasi maksavat tilauksia Maksekeskuksen palveluilla, maksut näytetään Maksekeskuksen hallinnan sivulla Transactions.

Maksut eivät välity tilillesi välittömästi, vaan ne tilitetään säännöllisin väliajoin tilille, joka asetetaan sivulla Settings » Settings. Täällä voit myös määrittää tilityksien väliajat. Listauksen kaikista tilityksistä löydät sivulta Payouts.