Maksuturva (poistuva)

Suomen Maksuturva on kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja, jonka palveluihin kuuluvat monipuoliset verkkokaupan maksutaparatkaisut.

 

 

Palvelu on poistumassa käytöstä, eikä uusille maksutavoille ole enää mahdollista valita palveluksi Maksuturvaa. Tutustu vaihtoehtoisiin maksupalveluihin, jos käytät nykyään Maksuturvaa.

Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksullista. Lue Maksuturvan sivuilta lisää eri maksupalveluratkaisuihin liittyvistä kustannuksista.

Asennus ja käyttöönotto

 1. Tilaa itsellesi haluamasi Maksuturva-palvelupaketti ja tutustu seuraaviin tietopaketteihin:
 2. Luo uusi maksutapa, ja valitse sen maksupalveluksi Maksuturva tai Maksuturva / eMaksut sen mukaan, minkä palvelun tilasit Maksuturvalta.
 3. Anna Kauppiastunnus- ja Salainen avain -kenttiin Maksuturvalta saamasi käyttäjätunnukset.
 4. Määrittele halutessasi Maksukulut asiakkaalle -kentässä maksukohtainen summa, joka lisätään tilaukseen, jos asiakas käyttää maksutapaa.
 5. Valitse luomasi maksutavan kanssa käytettävien toimitustapojen asetuksissaToimitustapa Maksuturvaan -valikosta toimitustavassa käytettävän kuljetusyrityksen tunnus.

  • Tieto kuljetusyrityksestä toimitetaan tilauksen aikana Maksuturvaan seurantakoodin välityksen yhteydessä.

  • Toimitustapa Maksuturvaan -kenttä näkyy vain toimitustavoilla, joilla on Maksuturvan palvelua käyttävä maksutapa.

Jos kohtaat ongelmia maksupalvelun käyttöönotossa, voit etsiä vastausta ongelmaasi usein kysytyistä kysymyksistä tai ottaa yhteyttä MyCashflow'n asiakaspalveluun.

Tutustu myös seuraaviin Maksuturvaa käsitteleviin tietolähteisiin:

Tilaukset

Kun asiakas valitsee Maksuturvan maksutavaksi tilauksessa, hän siirtyy verkkokaupasta Maksuturvan palveluun, jossa hän hyväksyy palvelun ehdot ja maksaa käyttäen verkkopankkitunnuksia. Tämän jälkeen asiakas siirtyy takaisin verkkokauppaan ja tilaus kuitataan vastaanotetuksi.

Ostaja voi seurata tilauksen käsittelyä sekä perua tilauksen käyttäen Maksuturvan palvelua.

Tilausten käsittely

Maksuturvan kautta tulleet tilaukset käsitellään pääpiirteissään samoin kuin muut tilaukset. Tilauksen käsittely poikkeaa muiden tilauksien käsittelystä seuraavasti:

Näet tilaussivun oikeassa laidassa Maksuturva-laatikon, joka sisältää

 • Tilauksen tilan
 • Mahdollisen toiminnon, kuten linkin seurantakoodin välitykseen.

 Tilauksen käsittelyn jälkeen maksuturvaan täytyy toimittaa paketin seurantakoodi. Seurantakoodin perusteella Maksuturva seuraa paketin toimitusta ja tilittää rahat sinulle, kun asiakas on ottanut paketin vastaan.

Maksuturvan brändimateriaalit