Yleiset asetukset

Asetukset » Yleiset asetukset -sivulla hallitaan verkkokaupan ja yrityksen tietoja. Yleisiä asetuksia voi myös ylikirjoittaa kauppaversioiden asetuksissa, jolloin kaikilla kauppaversioilla voi olla yksilölliset asetukset. 

Määritä yleiset asetukset pian verkkokaupan perustamisen jälkeen, ja päivitä niitä aina kun kauppasi tai yrityksesi tiedot muuttuvat:

 1. Määritä verkkokaupan yleiset asetukset.
  • Logo ja kaupan nimi näytetään MyCashflow'n oletusteemassa sivun yläosassa joka sivulla. Mikäli käytössäsi on oma ulkoasuteema, logon näyttäminen voi vaihdella.
  • Asetuksissa määrittelemäsi sähköpostiosoite  lähettää ja vastaanottaa verkkokaupan ilmoituksia.
  • Ylläpidetyn sähköpostipalvelun (esim. Gmail, Yahoo, Hotmail) käyttäminen verkkokaupan sähköpostiosoitteena ei ole suositeltavaa. Mikäli sähköpostipalveluun ei ole liitetty omaa verkkotunnusta, verkkokaupan automaattisia sähköposteja ei välttämättä saada lähetettyä lainkaan.

   Jos tarvitset luotettavan sähköpostin, voit tilata MyCashflow'n kautta oman verkkotunnuksen ja sähköpostipalvelut.

  • Halutessasi voit asetuksissa  sulkea kaupan kävijöiltä . Sulkeminen voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun verkkokauppaan kehitetään uutta teemaa tai tuotetaan kerralla suuri määrä sisältöä.
  • Muista avata kauppa liikenteelle, kun olet saanut kehitystyösi loppuun.

 2. Anna yrityksesi yhteystiedot. Muista että laki vaatii myös verkkokaupankäynnissä ilmoittamaan yrityksen yhteystiedot ja toimipaikan.
  • Sijainti-kohdan Maa-valikosta valitsemasi maan perusteella määritellään, minkä arvonlisäveroprosenttien mukaan verkkokauppasi tuotteet on mahdollista hinnoitella.
  • Vierailijan oletusmaata käytetään määrittämään esimerkiksi se, mitä kieltä ja valuuttaa verkkokaupassa oletusarvoisesti käytetään vierailijan saapuessa sivustolle.
 3. Jos käytössäsi on vain yksi kauppaversio, voit kirjoittaa toimitusehdot Asetukset »  Yleiset asetukset -sivulle.
  • Jos käytössäsi on monikielinen verkkokauppa (tai muuten useita kauppaversioita), katso monikielisten verkkokauppojen toimitusehdot.
 4. Muista tallentaa asetukset aina kun teet niihin muutoksia.