Asiakastilien poistaminen

Voit poistaa asiakastilejä hallintatyökalun kautta. Tällöin asiakkaan tilaushistoria tyhjennetään eikä asiakas voi enää kirjautua sisään kauppaan. 

Asiakkaan luomia tilauksia ei kuitenkaan poisteta kaupasta tilin poistamisen yhteydessä.

Poistaminen hävittää asiakkaan kaikki tiedot välittömästi.

Tiedoista on saatavilla varmuuskopio rajoitetun ajan, mutta sen palauttaminen on maksullista. Voit tiedustella palauttamisesta asiakaspalvelustamme.

  1. Valitse asiakas Asiakkaat-sivun listasta painamalla asiakkaan nimeä.
    → Asiakastietoikkuna avautuu.
  2. Paina asiakastietoikkunan oikeassa reunassa Poista asiakas -linkkiä.
    • → Vahvista poistaminen vahvistuskyselyssä. 

Luokat