Jakopainikkeet

Jakopainikkeet-laajennuksen avulla voit helposti lisätä yleisimpien sosiaalisen median palvelujen jakopainikkeet verkkokauppasi sivuille.

Seuraavien palvelujen painikkeet on mahdollista lisätä laajennuksen avulla:

  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Twitter

Painikkeiden kohdalla näytetään myös kulloisenkin sivun jakojen määrä. Teknisten rajoitteiden vuoksi Twitterin kohdalla jakomäärää ei kuitenkaan ole mahdollista näyttää.

Pinterestin PinIt-painikkeen voit lisätä ulkoasuteemaan Pinterest-laajennuksen avulla.

Facebookin tykkäyspainikkeet taas saat käyttöösi Facebook-laajennuksen kautta.

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

 

Hinnoittelu

Laajennuksen käyttö on maksutonta.

Asennus ja käyttöönotto

Lue myös laajennuksien yleiset asennus- ja käyttöönotto-ohjeet.

Kun olet ottanut laajennuksen käyttöön, voit valita asetuksissa palvelut, joiden painikkeet haluat näyttää verkkokaupassa.

Vaatimukset ulkoasuteemassa

Jos käytät räätälöityä ulkoasuteemaa, varmista että teemassa on käytetty {ShareButtons}-tagia kaikissa tarvittavissa sivupohjissa. Muuten jakopainikkeita ei voida tulostaa sivulle.

Varmista myös, että ulkoasuteemassa on käytetty {SupportScripts}-tagia, joka tulostaa jakopainikkeiden tarvitsemat JavaScript- ja CSS-tiedostot.

Jakopainikkeet näytetään vain niillä sivuilla, joiden sivupohjiin {ShareButtons}-tagi on lisätty. Esimerkiksi jos haluat, että kaikilla tuotteilla näytetään jakopainikkeet, tagi on lisättävä haluttuun kohtaan tuotteen sivupohjassa.

Jakopainikkeiden lisääminen yksittäisille sivuille

Jos et halua näyttää jakopainikkeita kaikilla tuotteilla, jätä {ShareButtons}-tagi pois tuotteiden sivupohjasta. Voit lisätä jakopainikkeet yksittäisille sivuille käyttämällä {ShareButtons}-tagia yksittäisten sivujen sisältökentissä.