Noston muut ominaisuudet

Nosto-palvelu sisältää tuotesuosituksien ja markkinointisähköpostien lisäksi monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia verkkokaupan markkinointiin ja myynninedistämiseen.

Alla on listattu joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voit ottaa itsenäisesti käyttöön Nosto-tililläsi:

  • Pop-up-mainokset: Voit luoda Noston avulla verkkokauppaan pop-up-mainoksia, jotka näytetään haluttujen tapahtumien yhteydessä tai tietyin aikavälein. Voit tarjota pop-up-ikkunoissa asiakkaille esimerkiksi alennuskuponkeja tai esittää tuotesuosituksia.
  • Facebook-mainokset: Noston kautta voit luoda myös Facebook-mainoksia, joissa voit hyödyntää Noston keräämää dataa ja esittää niissä Noston tuotesuosituksia. Huomaa että tarvitset Noston Facebook-mainoksia varten oman Facebook-sivun.
  • Tuotesuositukset markkinointisähköposteissa: Noston markkinointisähköposteihin on mahdollista upottaa samoja tuotesuosituksia, joita esitetään verkkokaupan teemassa. Näin voit luoda erittäin tehokkaita ja asiakaskohtaisesti mukautuvia markkinointisähköposteja.
    • Tämä ominaisuus on tällä hetkellä beta-testauksessa. Ottamalla yhteyttä Noston asiakaspalveluun voit ilmoittautua halukkaaksi käyttäjäksi.
    • Lue lisää aiheesta.

Löydät Noston käyttöohjeista ja verkkosivuilta lisätietoja Noston ominaisuuksista.