Noston muut ominaisuudet

Nosto-palvelu sisältää tuotesuosituksien ja markkinointisähköpostien lisäksi monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia verkkokaupan markkinointiin ja myynninedistämiseen.

Laajennus poistuu käytöstä

Palvelun käyttöönottoa verkkokaupassa ei suositella. Nykyiset palvelun asennukset pysyvät edelleen toiminnassa.

Alla on listattu joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voit ottaa itsenäisesti käyttöön Nosto-tililläsi:

  • Pop-up-mainokset: Voit luoda Noston avulla verkkokauppaan pop-up-mainoksia, jotka näytetään haluttujen tapahtumien yhteydessä tai tietyin aikavälein. Voit tarjota pop-up-ikkunoissa asiakkaille esimerkiksi alennuskuponkeja tai esittää tuotesuosituksia.
  • Facebook-mainokset: Noston kautta voit luoda myös Facebook-mainoksia, joissa voit hyödyntää Noston keräämää dataa ja esittää niissä Noston tuotesuosituksia. Huomaa että tarvitset Noston Facebook-mainoksia varten oman Facebook-sivun.
  • Tuotesuositukset markkinointisähköposteissa: Noston markkinointisähköposteihin on mahdollista upottaa samoja tuotesuosituksia, joita esitetään verkkokaupan teemassa. Näin voit luoda erittäin tehokkaita ja asiakaskohtaisesti mukautuvia markkinointisähköposteja.
    • Tämä ominaisuus on tällä hetkellä beta-testauksessa. Ottamalla yhteyttä Noston asiakaspalveluun voit ilmoittautua halukkaaksi käyttäjäksi.
    • Lue lisää aiheesta.

Löydät Noston käyttöohjeista ja verkkosivuilta lisätietoja Noston ominaisuuksista.