Uudelleenohjaukset

Uudelleenohjaukset-laajennuksella voit luoda 301-uudelleenohjauksia verkkokauppaasi.

Uudelleenohjauksien luominen on hyödyllistä erityisesti silloin, kun siirrät sisältöä tai sivujen URL-osoitteet muuttuvat. Kun luot uudelleenohjauksen vanhasta osoitteesta uuteen kohteeseen, asiakkaasi eivät turhaan näe verkkokaupassasi virhesivuja etsiessään sisältöä vanhasta osoitteesta.

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Hinnoittelu

Laajennuksen käyttö on maksutonta.

Uudelleenohjauksien luominen

 1. Anna Lähdeosoite-kenttään osoite, josta haluat ohjata liikenteen toiseen osoitteeseen – siis esimerkiksi osoite, josta olet siirtänyt sisältöä muualle.
  • Lähdeosoitteen on oltava kaupan sisäinen, suhteellinen osoite (/page/5).
  • Sekä lähde- että kohdeosoite voivat olla verkkokaupan sisäisiä, suhteellisia osoitteita (/page/5) tai absoluuttisia URL-osoitteita (esim.  http://www.esim-kauppa.fi ).
  • Et voi ohjata verkkokauppaasi liikennettä URL-osoitteesta, joka ei kuulu sinulle. Jos annat lähdeosoitekenttään absoluuttisen osoitteen, varmista että antamallesi URL-osoitteelle on tehty vastaanottoasetukset kauppaasi.
  • Katso lisätietoja verkkotunnuksista MyCashflow-kaupoissa.
  • Uudelleenohjauksen lähde- ja kohdeosoitteet eivät voi sisältää skandimerkkejä (ä, ö, å) eivätkä useampaa kuin yhden &-merkin.

   Et voi luoda yhdestä osoitteesta uudelleenohjausta useampaan kohteeseen. Yhteen kohdeosoitteeseen voi kuitenkin ohjata useasta lähteestä.

 2. Anna Kohdeosoite-kenttään uudelleenohjauksen kohde, eli esimerkiksi siirretyn sisällön uusi sijainti.
  • Kohdeosoite voi olla suhteellinen tai absoluuttinen (https://www.example.com) osoite. Voit myös ohjata verkkokaupan ulkopuoliseen osoitteeseen.
 3. Kun olet määrittänyt lähde- ja kohdeosoitteet, paina Lisää-painiketta.

Uudelleenohjauksien poistaminen

Voit poistaa yksittäisen uudelleenohjauksen painamalla rivin oikeassa reunassa -painiketta.

Poista useita uudelleenohjauksia kerralla valitsemalla ne rivin vasemmasta reunasta ja painamalla Poista valitut -painiketta listan yllä.