Käyttäjien hallinta

MyCashflow'ssa voit luoda verkkokauppaasi useita käyttäjiä ja hallita heidän oikeuksiaan eri toimintoihin. Voit esimerkiksi luoda teeman suunnittelijalle oman käyttäjätunnuksen, ja rajoittaa hänen pääsynsä yksinomaan versioiden ja teeman hallintatyökaluihin.

Käyttäjien luominen ja muokkaaminen

  1. Jos haluat luoda uuden käyttäjän, aloita painamalla Lisää käyttäjä -painiketta verkkokaupan hallintatyökalun Tili » Käyttäjät -sivulla.
  2. Jos haluat muokata aiemmin luodun käyttäjän tietoja, valitse käyttäjä Tili » Käyttäjät -sivun listalta painamalla käyttäjän nimeä.
    • Paina tämän jälkeen käyttäjän tietojen oikeassa yläkulmassa Muokkaa-painiketta.
  3. Käyttäjätietolomake aukeaa.
  4. Anna käyttäjän perustiedot. Käyttäjät voivat muokata tietojaan Tili » Omat tiedot -sivulla:
    • Nimi ja sähköposti ovat pakollisia tietoja:
      • Käyttäjät kirjautuvat sisään hallintatyökaluun sähköpostiosoitteensa avulla.
      • Käyttäjät voivat myös tarvittaessa vastaanottaa ilmoituksia annetun sähköpostiosoitteen kautta.
    • Hallintatyökalujen käyttöliittymä esitetään käyttäjälle asetetulla kielellä, kun käyttäjä on kirjautuneena sisään.
  5. Määritä käyttäjän käyttöoikeudet.

    • Voit antaa käyttäjälle seuraavat käyttöoikeudet:

      • Tili: käyttäjä saa muokata mitä tahansa tietoja Tili-valikossa, paitsi verkkokaupan palvelupakettia, jota hallitsee verkkokaupan omistaja.

      • Käyttäjät: käyttäjä voi muokata toisten käyttäjien tietoja sekä poistaa ja lisätä käyttäjiä.

      • Asetukset: käyttäjä voi muuttaa Asetukset » Yleiset asetukset -sivun tietoja.

      • Ulkoasu: käyttäjä voi hallita kauppaversioita ja teemoja Ulkoasu » Versiot -sivulla, ja käsitellä tiedostoja tiedostoselaimella.

    • Kaikilla käyttäjillä on aina oikeudet käyttää seuraavia hallintatyökalun sivuja:
      • Tilaukset
      • Tuotteet
      • Asiakkaat
      • Sisällöt
      • Raportit
  6. Tallenna lopuksi käyttäjän tiedot.

Käyttäjien poistaminen

  1. Avaa haluamasi käyttäjän tiedot Tili » Käyttäjät -sivun listalta painamalla käyttäjän nimeä. Paina tämän jälkeen käyttäjän tietojen oikeassa yläkulmassa Muokkaa-painiketta.
    • → Käyttäjätietolomake aukeaa.
  2. Paina lomakkeen yläreunassa Poista-linkkiä.
    • → Käyttäjä poistetaan välittömästi ja lopullisesti. Käyttäjän tietoja ei ole mahdollista palauttaa.

Luokat