Bannerit

MyCashflow'n bannerien avulla voit luoda suuria ja näkyviä mainoksia verkkokauppasi sivuille. Bannerit voivat sisältää kuvaa ja tekstiä, ja voit luoda niistä linkkejä valitsemiisi osoitteisiin.

Näet kaikki verkkokauppasi bannerit verkkokaupan hallintatyökalun sivulla Sisällöt » Bannerit.

Bannerien ei tarvitse olla ainoastaan mainoksia, vaan niiden avulla voit käyttää mitä tahansa kuva- ja tekstisisältöä kaikilla MyCashflow'n sisältöalueilla, jotka tukevat Interface-tagien käyttöä.

Bannerit voidaan järjestää ryhmiin sen perusteella, missä niitä halutaan esittää verkkokaupan asiakaspuolella. Banneriryhmien avulla voidaan toteuttaa esim. bannerikaruselleja, joissa useat bannerikuvat vaihtuvat automaattisesti tietyin väliajoin. Tällainen on toteutettu esimerkiksi MyCashflow'n oletusteeman etusivulle.

Jotta bannerit saadaan näkyviin verkkokaupan asiakaspuolella, niille on luotava ulkoasuteemassa omat banneripaikat. Banneripaikoille voidaan tulostaa joko yksittäisiä bannereita tai valittujen banneriryhmien kaikki bannerit.

Banneripaikkojen luominen vaatii HTML/CSS-kielten osaamista, joten jos haluat lisätä verkkokauppaasi uusia banneripaikkoja tai muokata olemassaolevia, ota asia puheeksi verkkokauppasi ulkoasun suunnittelijan tai MyCashflow'n asiakaspalvelun kanssa.

MyCashflow'n oletusteemaan on luotu valmiita banneripaikkoja, jotka ovat oletusarvoisesti käytössä. Lue lisää oletusteeman bannereista.